Apple WATCH det sundeste valg

Jul


Jul
Gør det sunde liv sjovere med et Apple Watch.

Hvad er det sundeste valg for dig? Hos Humac starter det sunde valg med at finde det Apple Watch, der passer til dig og dine træningsvaner. Apple Watch kan noget, som dine andre enheder ikke kan. Det sidder på dit håndled og følger dig overalt. Dit Apple Watch guider dig til en sundere og mere aktiv hverdag og giver dig indsigt i dit helbred. Uanset om du er en haj til svømning, hurtig på landevejene eller er vild med yoga, sørger Apple Watch for at guide dig igennem din træning, uden at du behøver at løfte hånden. Alt sammen et enkelt blik væk.

APPLE WATCH Series 6

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 giver dig mulighed for at måle iltniveauet i dit blod med en revolutionerende ny sensor og app. Tag et EKG direkte fra dit håndled. Se målinger af din fysiske aktivitet på den forbedrede. Få gode sovevaner, og hold øje med dine søvnmønstre.


Se udvalg

APPLE WATCH Series SE

Apple Watch SE

Apple Watch SE har den samme større Retina-skærm som Series 6, så du kan se endnu mere med et enkelt blik. Avancerede sensorer til at følge alle dine fitness- og træningsmål. Og takket være mobilforbindelsen kan du tage hjemmefra uden din telefon.


Se udvalg

APPLE WATCH Nike Series 6

Apple Watch Nike Series 6

Med Apple Watch Nike Series 6 kan du følge din træning med Nike Run Club-appen. Stream musik, og hold forbindelsen uden din telefon. Slå funktionen Nike Twilight til, så du bliver mere synlig. Og vælg mellem en række eksklusive Nike-urskiver og -remme.


Se udvalg

Airpods

Din faste træningsmakker.

AirPods Pro er med dig overalt, og motiverer dig til din daglige træning. AirPods Pro 2019 med aktiv støjreduktion, som lukker larmen fra dine omgivelser ude, så du kan fokusere 100% på din træning. Over 24 timers afspilningstid med trådløst opladningsetui. AirPods Pro skifter automatisk mellem dine enheder, således de passer perfekt til dit Apple Watch og din iPhone.


Se udvalg

Hvorfor skal du købe et Apple Watch?

Konkurrer mod dine venner

Konkurrer mod dine venner.

Tør du tage en udfordring op? Du kan konkurrere eller motivere dine venner og familie ved at dele dine aktivitetscirkler. Inviter dine venner til en aktivitetsudfordring, og skyd det nye år i gang med mere bevægelse.

Nemt at gøre dit.

Lad din personlighed skinne igennem, og design dit ur, så det passer til dig. Urremmene fås i mange forskellige design, materialer og farver, så det er nemt at matche dit træningstøj og humør. Skift remmene på få sekunder, og match dit ur med din træning.


Se udvalg

Remme
Watch

Del din lokation.

Del din lokation med din løbemakker. På den måde kan du altid holde dig orienteret om, hvor langt din løbemakker er fra jeres aftalte lokation. Du kan også dele din lokation med din familie, så de kan følge dig rundt på ruten.

Gør det sjovt at gå 10.000 skridt om dagen.

Hold kontakten mens du går dine 10.000 skridt om dagen. Send beskeder, ring op til dine bedste venner, lyt til musik eller din nye yndlings podcast direkte fra dit Apple Watch. Alt sammen med et enkelt klik på skærmen. Med Apple Watch har du de ting, der betyder mest for dig lige ved hånden, uanset hvor du bevæger dig hen. Og med muligheden for mobilforbindelse kan du bevare forbindelsen til dine bedste venner eller familie, selv hvis du glemmer din iPhone.

Gør det sjovt at gå 10.000 skridt om dagen.
Watch

Bliv guidet gennem dine cykelture.

Uret sender et signal til dit håndled, når det er tid til at dreje eller afvige fra ruten. Maps er netop opdateret med cykelvenlige ruter og dit Apple Watch viser dig bl.a. højdeændringer og trafikerede veje undervejs. Har du brug for et pitstop på din tur eller er dit dæk punkteret, kan du søge efter caféer eller cykelbutikker i nærheden af din rute.

En træningsmakker. Lige ved hånden.

Fitness App er udvidet med fire nye træningsformer. På den måde kan du opleve en træningspartner med endnu mere fleksibilitet. Nu kan du nøjagtigt tracke dine fitnessmålinger til dans, styrketræning, coretræning og cooldown efter din træning.

Bliv guidet gennem dine cykelture
Humac anbefaler Apple Watch apps.

Top 5 apps til din træning.
Bliv guidet gennem dine cykelture

Aktivitet.
Registrer din daglige aktivtiet med dit Apple Watch.

Bliv guidet gennem dine cykelture

App Store.
Find dine yndlings trænings apps i App Store.

Bliv guidet gennem dine cykelture

Find person.
Del din lokalitet med en ven eller træningsmakker.

Bliv guidet gennem dine cykelture

Træning.
Træn med dit Apple Watch.

Bliv guidet gennem dine cykelture

Vejrtrækning.
Brug Apple Watch til at fokusere på din vejrtrækning.