Black Friday

Black Friday

Humac holder Black Friday den 27. november 2020.

Tilmeld dig allerede nu, så holder vi dig opdateret med de seneste nyheder omkring Black Friday – her venter masser af gode tilbud på MacBook, iPhone og andre populære Apple-produkter - Tilmeld dig Black Friday hos Humac her

Black friday - årets største shoppingevent på Humac.dk

 

Black Friday d. 27. nov. hos Humac

Kom med til årets største shoppingevent, når Humac holder Black Friday den 27. november 2020. Vi lover masser af skarpe tilbud på Apple-produkter, heriblandt  nedsatte priser på MacBook, iPhone, iPad og de populære Airpods. Her er noget for enhver smag uanset om du mangler en ny Mac, vil forkæle dig selv med en lækker høretelefon, eller er på udkig efter julegaver til hele familien.

Gode tilbud på Apple - i butikkerne og online

Hvert år kan du på Black Friday finde masser af skarpe tilbud på et stort udvalg af vores populære Apple-produkter og eksklusivt tilbehør hos Humac. Vi holder Black Friday i alle vores butikker og her på shoppen. Er du på jagt efter et godt tilbud? 

Ekstra længe åbent i alle butikker

Bemærk at mange af vores butikker har udvidet åbningstider, så hvis du skal være først i tilbudskøen til Black Friday, kan du med fordel holde dig opdateret omkring den enkelte butiks åbningstid her på siden. Find nærmeste butik

Saml julegavekøbene

Til Black Friday har vi gode tilbud på iPhones, MacBooks, iPads og andre populære Apple-produkter. Trænger du til ny Mac eller vil du forkæle dig selv med nyt tilbehør til din iPhone, så er d. 27. november altså et godt tidspunkt at slå til. 

Men Black Friday er også blevet en dag, hvor mange danskere køber størstedelen af årets julegaver. På den måde sparer de penge og kan nyde julemåneden uden at skulle tænke på gaver. 

På Black Friday kan du få overstået julegaveindkøbene – til nedsatte priser. Køb alle julegaverne hos Humac på Black Friday. Vi har Danmarks største udvalg af Apple-produkter, originalt Apple-tilbehør og fantastiske højttalere og høretelefoner fra anerkendte brands som B&O, beats, JBL og mange flere. Kort sagt, vi har noget for enhver.

Mobil abonnement i samarbejde med YouSee 

Hos Humac kan du købe din iPhone og samtidig spare penge ved køb af et YouSee mobil abonnement. Vi glæder os til at vise jer flere super konkurrencedygtige tilbud på iPhone kun gældende i forbindelse med Black Friday – Få mere med hos YouSee.

Bare rolig, vi har 90 dages bytteservice

Køb julegaverne på Black Friday uden bekymring. Vi tilbyder 90 dages fuld retur på ubrudt emballage og plombering på alle varer. Det gælder alle varer betalt kontant i vores butikker. Læs mere on retur og bytteservice her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du vide mere om årets største shoppingevent kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeld dig allerede nu, så holder vi dig opdateret med de seneste nyheder omkring Black Friday – butikkernes åbningstider, VIP tilbud på Apple-produkter og meget mere. 
Tilmeld dig Black Friday hos Humac her

Tilmeld dig vores Black Friday event på Facebook

Du kan også tilmelde dig vores Black Friday-begivenhed på Facebook og holde dig opdateret her med åbningstider og tilbud på Apple-produkter. Har du en ven eller flere, der bare elsker Apple – så del begivenheden med dem. 
Tilmeld dig Black Friday-begivenhed på Facebook her

Cyber Monday på Humac.dk

Hvis du ikke når at købe Apple-produkter til billige priser på Black Friday, så får du en chance til. Mandag d. 30. november holder vi nemlig Cyber Monday. Her skruer vi igen ned for priserne og giver gode tilbud på iPhones, Macbooks og andre populære Apple-produkter. Bemærk at vores Cyber Monday-tilbud kun gælder online på humac.dk – en perfekt mulighed, hvis du foretrækker at shoppe online.

Navigation