Black Friday 2021

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Black Friday 2021

BLACK FRIDAY

Tak for Black Friday 2021 - vi ses igen næste år!Hvornår er det Black Friday igen?

I Humac, starter Black Friday fredag d. 25. november 2022. Alle vores tilbud er gældende både på humac.dk og i alle butikker. Vi glæder os allerede til at vi ses igen til næste Black Friday, hvor du igen får muligheden for at finde de bedste tilbud til dig. Hold dig orienteret her på siden.


Gode tilbud på Apple - i butikkerne og online.

Hvert år kan du finde masser af skarpe tilbud på et stort udvalg af vores populære Apple-produkter og eksklusivt tilbehør hos Humac. Vi holder Black Friday i alle vores butikker og her på shoppen.


Køb julegaverne uden bekymring.

I Humac tilbyder vi nemlig 90 dages fuld retur på ubrudt emballage og plombering på alle varer. Det gælder alle varer betalt kontant i vores butikker. Læs mere on retur og bytteservice her


Byt julegaverne indtil 1. februar 2022.

Køb dine gaver allerede nu med ro i maven og byt frem til februar næste år. Gratis retur på julegaver købt på humac.dk


Flere tilbudsdage.

Black Friday var hovedsageligt tiltænkt som en shopping-fest i de fysiske butikker, så derfor skulle der naturligvis også være en dag til online. Det blev Cyber Monday, som altid ligger mandagen efter Black Friday og gælder kun online.
Hos Humac holder vi konceptet som tiltænkt og derfor er Cyber Monday kun forbeholdt online salg. Læs mere om Cyber Monday her.