Black Friday 2022

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

BLACK FRIDAY

Vi ses igen til Black Friday 2022!
Hvad er Black Friday?

Black Friday er ligesom Cyber Monday fænomener som stammer fra USA som vi har adopteret. Oprindeligt var Black Friday en betegnelse for fredagen efter Thanksgiving og som begyndelsen på julehandlen, hvor butikker slog dørene op tidligere med tilbud. Navnet Black Friday kommer oprindeligt fra Detroit som en betegnelse af den store mængde af trafik på gader og stræder i dagene efter Thanksgiving.


Hvornår er det Black Friday igen?

I Humac, starter Black Friday fredag d. 25. november 2022. Alle vores tilbud er gældende både på humac.dk og i alle butikker. Vi glæder os allerede til at vi ses igen til næste Black Friday, hvor du igen får muligheden for at finde de bedste tilbud til dig. Hold dig orienteret her på siden.


Gode tilbud på Apple - i butikkerne og online.

Hvert år kan du finde masser af skarpe tilbud på et stort udvalg af vores populære Apple-produkter og eksklusivt tilbehør hos Humac. Vi holder Black Friday i alle vores butikker og her på shoppen. Vil du være en af de første til at få fingrene i gode tilbud på Apple-produkter som iPhone, MacBook og iPad, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her.


Køb julegaverne uden bekymring.

I Humac tilbyder vi nemlig 90 dages fuld retur på ubrudt emballage og plombering på alle varer. Det gælder alle varer betalt kontant i vores butikker. Læs mere on retur og bytteservice her.


Flere tilbudsdage.

Black Friday var hovedsageligt tiltænkt som en shopping-fest i de fysiske butikker, så derfor skulle der naturligvis også være en dag til online. Det blev Cyber Monday, som altid ligger mandagen efter Black Friday og gælder kun online. Hos Humac holder vi konceptet som tiltænkt og derfor er Cyber Monday kun forbeholdt online salg. Vi holder hvert år den 11. november Singles Day som udover symbolikken i 11.11 er en dag hvor singler fejres med gode tilbud, til at forkæle sig selv eller andre.