Levering fra 0 kr. og fri retur   ·   Hurtig levering!   

Service løsninger

Backup
Humac tilbyder backup løsninger I alle størrelser. Vi dækker lige fra hjemme-brugeren som ønsker en simpel backup løsning til at sikre sine data til større virksomheder som kræver høj datasikkerhed, redundans og versionering af deres backup data.

Læs mere

Leasing
En af grundene er den hurtige teknologiske udvikling. Men gevinsten er større end bare en opdateret it-park. Du opnår bl.a. at bevare virksomhedens soliditet, du kan fratrække udgiften 100% og du letter virksomhedens administration.

Læs mere

 

 

Service & support
Hos Humac kan du købe Service og Support, der er tilknyttet dit nye Apple-produkt. Det er IKKE en Apple Care løsning, hvor man forlænger garantien.

Læs mere

Mobile Device Management
Med en Humac MDM løsning kan IT afdelingen sørge for, at iPads og iPhones i organisationen som minimum overholder de politikker, der også er gældende for alt andet IT.

Læs mere

 

 

Sofier POS
Humac Business POS er en iOS-app løsning udviklet af Sofier, som i basis indeholder alle de funktioner, der er nødvendige for at drive en forretning. Salg, rabatter, brugere, valutaomregning, end-of-day rapporter og meget mere.

Læs mere

Sikring af Apple-udstyr
Med Humac som leverandør sikrer vi dit udstyr med elegante løsninger, der ikke ødelægger Apple’s flotte design. Ud over fysisk sikring af Apple produkter kan Humac også fortælle dig, hvordan du kan sikre indhold på dine enheder, hvis de skulle komme i forkerte hænder.

Læs mere