Content page - iPhone XS - XS MAX

iPhone XS

Tænk stort.
Og så lidt større.

iPhone XS er alt det, du elsker ved iPhone – bare lidt større. Begge størrelser har Super Retina-skærm. Den ene er den største skærm på en iPhone nogensinde. Og så er Face ID endnu hurtigere. Chippen er den smarteste og stærkeste i en smartphone. Og dobbeltkamera­systemet er helt banebrydende.

Super Retina. Superstort. De special­fremstillede OLED-skærme på iPhone XS har branchens mest præcise farvegengivelse, HDR og ægte sort. Og så har iPhone XS Max den største skærm på en iPhone nogensinde.

iPhone XS Max
6,5" skærm1

iPhone XS
5,8" skærm1

iPhone XS Max
6,5" skærm1

iPhone XS
5,8" skærm1

All-screen gør hele forskellen. Så du kan få det hele med.

iPhone XS Max

iPhone 8 Plus

iPhone XS

iPhone 8 Plus

Enestående materialer. Det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde. En ny lækker guld-finish, som er resultatet af en proces på atomniveau. Præcisions­skårne bånd i rustfrit stål. Og en ny grad af vand- og støvafvisning.2

Forstærket med kirurgisk stål. Apple bruger en særlig specialdesignet legering til de præcisionsfremstillede rammebånd i tre finisher.

PVD-farveproces. Avanceret fysisk dampaflejring på stålbåndene i guld og space grey giver farver og genskin, der smukt matcher glasset.

Trådløs opladning. Takket være bagsiden i glas kan iPhone XS lades op trådløst.3 Og den oplader endnu hurtigere end iPhone X.

Avanceret Face ID. Sikkerhed er nemt, når dit ansigt er din adgangskode. Du kan låse op, logge ind i apps og betale for ting med et enkelt blik. Det er den sikreste ansigtsautenti­ficering i en smartphone nogensinde. Og nu går det endnu hurtigere.

Intelligent A12 Bionic. Den smarteste og stærkeste chip i en smartphone har fået Apples næstegenerations Neural Engine, så du kan få fantastiske augmented reality-oplevelser, utrolige portrætter med Dybde­kontrol og fuld fart til alt det, du gør.

Op til
50 % hurtigere
grafisk ydeevne4

Op til
15 % hurtigere
ydeevnekerner4

Op til
50 % mindre
strømforbrug i effektivitetskerner4

8-core
Neural Engine

Forbedret
billedsignalprocessorbilledsignal-
processor

Avanceret
ydeevne-controller

Banebrydende dobbeltkamerasystem. Verdens mest populære kamera er klar til en helt ny epoke inden for fotografering. Hvor en innovativ sensor arbejder sammen med ISP og Neural Engine, så du kan tage billeder som aldrig før.

Smart HDR. Med nye sekundærbilleder, en hurtigere sensor og den stærke A12 Bionic‑chip får dine billeder endnu flere detaljer i højlys og skygge.

Flere pixels med større bitdybde. En ny sensor giver mere nøjagtig billed- og farvegengivelse og reducerer støj på billeder taget i svagt lys.

Forbedret bokeh-effekt. Takket være en smukt sløret baggrund ser billeder taget med Portræt-funktion nu endnu mere professionelle ud.

Helt ny Dybdekontrol. Nu kan du justere dybdeskarpheden i portrætter, efter at du har taget dem.

Dobbelt 12 MP kamera på bagsiden

ƒ/1,8
vidvinkelobjektiv

Portræt-funktion
med Dybdekontrol

ƒ/2,4
teleobjektiv

4K-video
op til 60 billeder pr. sek.

2 x hurtigere sensor
til Smart HDR
i alle dine billeder

TrueDepth-kamera

ƒ/2,2
vidvinkelobjektiv

Portræt-funktion
med Dybdekontrol

1080p HD‑video
op til 60 billeder pr. sek.

Og det her. iPhone XS har 4G LTE Advanced, som giver superhurtige downloadhastigheder.5 Og op til 512 GB lagerplads, hvilket er Apples største kapacitet på en iPhone nogensinde.

5 Seconds of Summers musikvideo Want You Back er tilgængelig i iTunes.

iPhone er noget helt særligt. Alle beslutninger bag iPhone er med til at gøre den unik. Helt fra den måde, den bliver lavet på, til hvordan anonymitet og sikkerhed er bygget ind helt fra starten, og hvordan Apple genbruger den på forsvarlig vis.

Sammenlign
iPhone-modeller.

Find den iPhone, der passer til dig