Cyber Monday

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

CYBER MONDAY

Vi glæder os allerede til Cyber Monday 2022!


Hvornår er det Cyber Monday igen?

I Humac, starter Cyber Monday mandag d. 28. november 2022. Sæt derfor allerede nu, kryds i kalenderen den 28. november 2022, hvor vi igen samler en række unikke online tilbud på vores webshop. Hvis du være en af de første der modtager vores tilbud og får fingre i nogle af vores stærkt begrænsede tilbud, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev her.


Cyber Monday foregår på nettet.

Selvom Cyber Monday er et relativt nyt fænomen herhjemme, har den udviklet sig til at være en af de største online shopping dage. Cyber Monday var oprindeligt e-handlens modsvar til Black Friday som før i tiden udelukkende var i fysiske butikker.


Er du på jagt efter et godt tilbud?

Hvert år kan du finde masser af skarpe tilbud på et stort udvalg af vores populære Apple-produkter og eksklusivt tilbehør hos Humac. Vi holder Cyber Monday her shoppen.
Husk at tjekke vores andre tilbudsdage. Hvert år afholder vi Singles Day som altid falder på den 11/11. Læs mere her.


Saml julegaveindkøbene.

Du kan spare mange penge på at købe dine julegaver på Cyber Monday. Til Cyber Monday har vi gode tilbud på iPhone, MacBook, iPad, Apple Watch og andre Apple-produkter. Trænger du til ny Mac eller vil du forkæle dig selv med nyt tilbehør til din iPhone, så er den 28. november 2022 altså et godt tidspunkt at slå til.
På Cyber Monday kan du få overstået julegaveindkøbene – til nedsatte priser. Vi har Danmarks største udvalg af Apple-produkter, originalt Apple-tilbehør og meget andet. Kort sagt, vi har noget for enhver.