iMaciMac

Visionen er
lysende klar.

En computeroplevelse, der er så spektakulær, at du glemmer alt omkring dig. Det er idéen bag iMac, som du kender den. Og nu fremstår denne idé stærkere og klarere end nogensinde før. Den nye iMac er fyldt med splinternye processorer, de nyeste grafikteknologier, innovativ lagring og forbindelsesmuligheder med større båndbredde. Og det hele udfolder sig på den klareste og mest farverige Retina-skærm på en iMac – nogensinde. Så du får en endnu mere medrivende oplevelse. Og funklende nye muligheder for at nyde det hele.

Ydeevne

Spænd
sikkerhedsselen.

Højere ydeevne
over hele linjen.

Takket være syvendegenerations Intel Core i5- og i7-processorer og den nyeste grafik med høj ydeevne er iMac nu hurtigere og mere powerfuld end nogensinde før. Lagringskapaciteten har også fået et gevaldigt skub opad, da det hurtige og rummelige Fusion Drive nu fås i standardkonfigurationerne af både 27" og 21,5" med Retina-skærm. Så du kan gøre alt det, du er vild med, på iMac. Vildt hurtigt.

Grafik, der slår dig
omkuld. Billedligt talt.

iMac er udstyret med nye kraftfulde grafikprocessorer fra Radeon Pro 500-serien, som får alt, hvad du ser, til at se helt fantastisk ud. 27" iMac med Retina 5K-skærm fås med op til 8 GB dedikeret VRAM. Og 21,5" iMac med Retina 4K-skærm slår sig løs med op til 4 GB. De leverer begge visuelle effekter og 3D-grafik, der demonstrerer rå power i sin fineste form.

21,5" 4K1

 1,5 x
hurtigere videoredigering
3,0 x
hurtigere gaming
2,0 x
hurtigere 3D-grafik

27" 5K2

1,4 x
hurtigere videoredigering
1,5 x
hurtigere gaming
1,4 x 
hurtigere 3D-grafik
Hurtigere processor.
Hurtigere alting.
 

Alle iMac-modeller har fået en helt ny syvendegenerations Intel Core-processor. Det sætter mere fart på iMac end nogensinde før og giver 27" og 21,5" modellerne op til henholdsvis 4,2 GHz og 3,6 GHz. Og Turbo Boost sætter endnu mere skub i tingene, når du bruger processorkrævende programmer som Logic Pro eller Final Cut Pro. Det hele foregår i baggrunden, men du vil tydeligt kunne se og mærke forskellen.

Op til 4,5GHz Turbo Boost på
27" modellerne
Op til 4,2GHz Turbo Boost på
21,5" modellerne
Lagring, der er lynhurtig.
Og super intelligent.

Lagring handler om plads. Men også om hastighed. Et Fusion Drive giver dig det bedste fra begge verdener. De programmer og filer, du bruger mest, opbevares automatisk på det hurtige flash-lager, mens alt andet flyttes til en harddisk med høj kapacitet. Så uanset om du skal starte systemet op, åbne programmer eller importere billeder, sker det hurtigere og mere effektivt med Fusion Drive. Og det findes nu som standard på alle 27" modeller, mens det kan fås til 21,5" modellen for kun X.XXX kr.

Op til 50 % hurtigere 
SSD-lagre 3
 
Op til 3TB Fusion Drive 4
 
 

Retina-skærm

Retinas
lyseste øjeblik.

Klarere end nogensinde før.
Flere farver end nogensinde før.

Retina-skærmen skinner endnu stærkere igennem på den nye iMac. Én milliard farver og lysstyrken på 500 nits får dig til at se den spillevende grafik i et helt nyt lys. Og pixeltætheden er så høj, at de enkelte pixels ikke kan ses med det blotte øje. Tekst står helt skarpt, og dine mails og dokumenter har aldrig set bedre ud. Det er ganske enkelt den bedste Retina-skærm på en Mac nogensinde.

43 % højere lysstyrke
end forrige model
1 milliard farver  
Den farve, du skyder,
er den farve, du får at se.

Verden er fuld af fantastiske farver, og med iMac kan du nyde flere af dem på din skærm. Retina-skærmens P3-farveområde bevæger sig væk fra de hvide standardlysdioder til fordel for avancerede rød-grønne lysdioder med fosfor. Det betyder, at alle tre farver – rød, grøn og blå – er mere ligeværdigt repræsenteret og viser virkelighedstro farver med større balance og præcision.

Hovedtelefoner SDXC-kortplads USB 3 Thunderbolt 3
(USB-C)
Gigabit Ethernet

Tilslutningsmuligheder

Thunderbolt 3.
Få flere gode forbindelser.

Dobbelt op på hastighed
og båndbredde
i forhold
til forrige generation.

Alle iMac-modeller har som standard to Thunderbolt 3-porte (USB-C). Hver port leverer dataoverførsel på op til 40 Gb/s til og fra eksterne drev og kameraer og dobbelt så stor båndbredde ved tilkobling af videoenheder og skærme. Fire USB 3-porte giver dig rig mulighed for at tilslutte eksterne enheder som din printer, iPhone, USB-nøgle m.fl. Og med ultrahurtig Wi-Fi med tre strømme og trådløs Bluetooth 4.2-teknologi får du øjeblikkelig adgang til alt dit yndlingsindhold.

Op til 40 Gb/s
dataoverførsel
(2 x hurtigere end forrige generation)

Tilslut én 5K-skærm

Tilslut én
5K-skærm

Tilslut to
4K-skærme

Design

Der kan ske
meget på
5 millimeter.

Ikonisk design.
Vild ingeniørkunst.

iMac har altid været det ultimative inden for form og funktion. En alt-i-en-computer, som samler skærm, processor, grafik, lagring, hukommelse m.m. i ét enkelt og elegant kabinet. Den nye iMac har den mest avancerede og klareste skærm, Apple nogensinde har lavet til en stationær computer. Og den er spækket med de nyeste teknologier, som løfter power og ydeevne til et helt nyt niveau.

Skærmpanel,
der kun er
1,4 mm tyndt
Kabinet,
der kun er
5 mm tyndt ved kanten

Apple-tilbehør

Genopladeligt.
Helt genialt.

Det nye Magic Keyboard med numeriske taster gør det til en leg at skrive, redigere regneark og navigere i professionelle programmer. Når det parres med Magic Mouse 2 eller Magic Trackpad 2, opstår der ren magi på din iMac.

Magic Keyboard med numeriske taster

Uanset om du arbejder eller gamer, gør det nye Magic Keyboard med numeriske taster det lige så nemt som at lægge 2 og 2 sammen.

Magic Keyboard

Designet med en slank, lav profil og stabilitet for øje, så du kan skrive med komfort og præcision.

Magic Mouse 2

Det strømlinede design giver Multi-Touch-musen en solid konstruktion og et bedre glid, som du mærker med det samme.

Magic Trackpad 2

Designet med Force Touch-teknologi, så du kan trykke lidt dybere, klikke overalt på en stor flade og få mange flere muligheder.

macOS

Det, der gør
Mac
til helt
sin egen.

Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. macOS Sierra introducerer Siri på Mac – sammen med flere muligheder for at få glæde af dine billeder, shoppe mere sikkert på nettet og arbejde nemmere på tværs af dine enheder.

Hvilken iMac
skal du vælge?

Sammenlign de forskellige iMac‑modeller,
og se, hvilken der passer til dig.