Bogholder

Bogholder

Fuldtidsstilling

Humac søger til snarlig tiltrædelse en fuldtidsbogholder til finansafdelingen på vores hovedkontor i Glostrup.

Danmarks største Apple forhandler

Humac beskæftiger ca. 250 medarbejdere over hele landet. Og for at imødekomme den fortsatte vækst, og med det formål at styrke vores operationelle fundament, har vi nu brug for en kollega til vores ambitiøse finansteam.

Du vil få en central rolle i finansafdelingen bestående af 5 dedikerede og kompetente medarbejdere, som dagligt supporterer Humacs 24 butikker, 2 Bang & Olufsens butikker, B2B, Service- og Online-afdelinger fordelt over hele landet.

Jobbet

Vi søger en selvstændig og erfaren bogholder, gerne med erfaring fra retailbranchen, som i samarbejde med resten af teamet vil få ansvar for den daglige bogføring, opfølgning på debitorer, kreditopfølgning, risikovurdering og vedligeholdelse af stamdata.

Da vi er et dynamisk team, vil der yderligere være en del ad hoc-bogholderiopgaver, herunder fakturering, bogføring, afstemning, indberetninger. Det er derfor en fordel, hvis du har en bred regnskabserfaring og trives i et job med både rutine- og afvekslende opgaver.

I de kommende år vil vi arbejde på optimering og automatisering af processer, herunder bogføring af indbetalinger, rykkerprocedurer og refusioner, hvor du vil spille en central rolle med ekspertise og udvikling inden for dit område. Det er derfor vigtigt, at du er klar til at lære og være med på en rejse, som skal udvikle det traditionelle bogholderi på længere sigt.

Din profil

  • Du har solid erfaring som bogholder og dybdegående regnskabsforståelse.
  • Du kan din Excel (opslagsfunktioner og pivottabeller)
  • Du har erfaring med Navision Dynamics
  • Du er engageret, tager ansvar for dine opgaver og sætter kvalitet i højsædet.
  • Du har øje for detaljen, er systematisk og kan lide at være den udførende kraft.
  • Det er også vigtigt, at du er serviceminded og god til at skabe relationer over telefonen og mails med vores 250 kolleger.
  • Kendskab til kædedrift af detailbutikker vil være en fordel.

Vi kan tilbyde dig

Du bliver en del af et finansafdelingen, der både er erfaren og social, og som løfter i flok. Humor og hjælpsomhed er en vigtig del af vores arbejdsdag. Der er tale om en selvstændig stilling i en dynamisk og ung organisation, som har stor succes i Danmark.
Vi tilbyder månedsløn, pension og sundhedsordning, gode kolleger med sammenhold, fælles mål og ansvar.

Interesseret?

Kan du se dig selv i jobbet, så send en ansøgning inkl. CV og billede til: ansoegning@humac.com – "Bogholder" SKAL angives i emnefeltet.
Ansøgningsfristen er den 20. oktober 2019. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

For yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Jane Lykke-Skov på: jane.lykke-skov@humac.com.

 


Humac er Danmarks største Apple-forhandler – og på vej til at blive Danmarks største Bang & Olufsen-forhandler. Vi sælger og servicerer Apple og Bang & Olufsen produkter til private og professionelle i kombination med traditionelle tilbehørsprodukter, softwarelicenser og serviceydelser. Vi er autoriseret Apple Premium Reseller (APR), Apple Autorized Service Provider (AASP) og autoriseret Bang & Olufsen-forhandler med i alt 24 butikker i Danmark. Derudover har vi også afdelinger til: BtB (erhvervskunder), Service and Repair og Online sales.

Vi er inde i en kraftig vækst, hvor der er brug for flere nye og kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel og bidrage til vores udvikling. Du kan læse mere om os og finde den nærmeste butik på www.humac.dk.

Navigation