Indkøbskoordinator / indkøbsassistent

Indkøbskoordinator / indkøbsassistent

Barselsvikariat

Vi søger en barselsvikar til vores indkøbsafdeling og søger derfor en selvstændig og energisk indkøbskoordinator/indkøbsassistent med kommerciel tankegang. 

Med reference til vores indkøbschef, bliver dine primære succeskriterier at bidrage positivt til afdelingens mange forskellige opgaver og sikre et højt serviceniveau over for butikker og leverandører. For den rette profil kan der være mulighed for fastansættelse efter endt barselsvikariat. 

Din profil

Du har erfaring med indkøbsfaget, samt en kommerciel tankegang og interesse for elektronik. Du trives i en koordinerende, selvstændig og ansvarsfuld rolle, hvor det er vigtigt, at du som person er god til at kommunikere med dine omgivelser på tværs af afdelingerne. Du har fokus på detaljerne, og dit arbejde bærer præg af kvalitet og stort ejerskab. Du arbejder målrettet og sætter en ære i, at levere høj kvalitet, hvor du altid sikrer at komme i mål med dine arbejdsopgaver inden for aftalte deadlines. Du besidder købmandsgen, pondus og har et drive med lysten til at udvikle dig. 

Dine ansvarsområder er blandt andet

 • Administrative opgaver såsom oprettelse og vedligeholdelse af stamdata m.m.
 • Disponering og fordeling til kædens 24 butikker
 • Opfølgning på indkøbsordrer og fakturer
 • Koordinering mellem indkøb, marketing, finans og kundecentret
 • Håndtering af intern mailboks
 • Kontakt til Humacs butikker og håndtering af deres forespørgsler
 • Backup på ad hoc-opgaver

Vores forventninger

 • Har erfaring med koordinering indenfor indkøb
 • Gerne erfaring fra en indkøbsafdeling indenfor elektronik
 • Har flair for tal og kan gå i detaljen
 • Er administrativt stærk og kan lide struktur
 • Stor erfaring med Navision og Excel
 • Har gode IT-kundskaber
 • Er positiv og engageret

Vi kan tilbyde dig

Du bliver en del af dynamisk branche og en virksomhed i konstant udvikling. En udfordrende og krævende stilling i en dynamisk og ung organisation, som har stor succes. Vi er nu oppe på 22 Apple butikker og 2 Bang & Olufsens butikker og har stadig store ambitioner og planer. 

Vi tilbyder en udfordrende stilling med fast løn, pensionsordning, sundhedsordning, iPhone, Mac, gode kolleger, fælles mål, ansvar og udviklingsmuligheder. 

Humac er noget helt særligt

Vi vil være danskernes foretrukne Apple-forhandler. Det er vores ambition at yde Danmarks bedste kundeoplevelse, og det er noget vi mener alvorligt. Vi sælger og servicerer Apple-produkter og vores kunder forventer en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Det skal vi levere på hver eneste dag, til hver eneste kunde. Vi vil være Danmarks største Bang & Olufsen forhandler og vi arbejder hårdt for at lykkedes. 

Brænder du for at skabe resultater, dele din begejstring for Apples og B&O’s produkter og er du verdensmester i at inspirere og begejstre såvel kunder som vores medarbejdere, så er det dig, vi søger! 

Ansøgningsfrist

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning, inkl. CV og billede, med det samme eller senest den 26. august 2019 til ansoegning@humac.com. I emnefeltet bedes du skrive ”Indkøbsassistent/indkøbsassistent”.
En ren straffeattest er naturligvis en forudsætning. 

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-chef, Jane Lykke-Skov på jane.lykke-Skov@humac.com

 

 


Humac er Danmarks største Apple forhandler. Og vi er på vej til at blive Danmarks største Bang & Olufsen forhandler. Vi er autoriseret Apple Premium Reseller (APR), Apple Autorized Service Provider (AASP) og autoriseret Bang & Olufsen forhandler, og vi har i alt 24 butikker i Danmark. Derudover har vi også afdelinger til: BtB (erhvervskunder), Service and Repair og Online sales. 

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Humac sælger og servicerer Apple- og Bang & Olufsen-produkter til private og professionelle i kombination med traditionelle tilbehørsprodukter, softwarelicenser og serviceydelser. Vi er inde i en kraftig vækst, hvor der er brug for flere nye og kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel og bidrage til vores udvikling.

Du kan læse mere om os og finde den nærmeste butik på www.humac.dk

Navigation