Junior controller til den førende Apple Premium Reseller kæde i Danmark

Junior controller til den førende Apple Premium Reseller kæde i Danmark

Vil du arbejde med procesoptimering, rapportering, og controlling? Kan du påtage dig rollen som ekspert inden for finansområdet - og har du lyst til at være en del af et af verdens stærkeste brands i en branche i konstant udvikling? Så bliv junior controller hos Humac A/S!
 
Danmarks største Apple forhandler
Humac beskæftiger ca. 250 medarbejdere over hele landet. Og for at imødekomme den fortsatte vækst, og med det formål at styrke vores operationelle fundament, har vi nu brug for en kollega til vores ambitiøse finansteam. Som junior controller vil du få en central rolle i finansafdelingen, som består af 5 dedikerede og kompetente medarbejdere, der dagligt supporterer Humacs afdelinger over hele landet. Afdelingen håndterer de finansielle processer for alle organisationens driftsområder, og det generelle arbejdsområde dækker sikring af en præcis og fuldstændig regnskabsaflæggelse, samt at finansprocesserne er veltrimmede og passer til forretningen.

Organisationens finansekspert
Du vil fungere som nærmeste ekspert inden for finansområdet, hvor du blandt andet kommer til at arbejde med controlling af materialer, som er udarbejdet af den øvrige regnskabsfunktion. Du får desuden en bred vifte af opgaver såsom:

•    udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsrapportering 
•    udarbejdelse af revisionsmaterialer og revisionskontakt
•    bogføring af topposteringer ifm. månedsafslutning
•    support til organisationen inden for finansprocesser, regnskab, skat og moms
•    finansafstemninger.
 
Vi stræber efter perfektion og optimerer løbende vores forretning. I den forbindelse kommer du til at være en nøgleperson ved procesforbedringer og -optimering, mens du også fungerer som rådgiver omkring best practice under optimeringsprojekter.

Ambitiøs, engageret og ansvarsfuld
For at lykkes som vores nye junior controller, er det vigtigt for os, at du er engageret og tager ansvar for dine opgaver. Vi ser gerne, at du har et par års erfaring fra en lignende stilling fra en anden økonomiafdeling, fra revisionsbranchen eller lignende. Desuden forestiller vi os, at du:

•    har en relevant uddannelse
•    har kendskab til Navision eller et lignende ERP-system
•    har blik for detaljen, er systematisk og kan lide at være den udførende kraft
•    er en haj til Excel
•    måske også kan lidt VBA og SQL

Du er ambitiøs af natur og brænder for at udvikle dig selv og dine medmennesker – hvilket du får rig mulighed for. Og så er det vigtig, at du møder deadlines med en ”zero-error attitude” og desuden arbejder godt under pres. 

Bliv en del af en vinderkultur
Vi er ved at opbygge fremtidens økonomiafdeling. Vi arbejder mod automatisering – ikke den gammeldags måde, men den moderne ved brug af robotter til at understøtte vores arbejde. Du får altså mulighed for at være med på en spændende rejse. 

Der er tale om en selvstændig stilling i en dynamisk og ung organisation, som har stor succes i Danmark. Og så bliver du en del af en virksomhed, hvor tingene går virkeligt stærkt! Men det hindrer os ikke i at klare tingene sammen – og når det lykkes, så fejrer vi det også, sammen. 

Interesseret?
Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 23. marts 2020. Klik her for at skrive og sende din ansøgning.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Chef, Jane Lykke-Skov på e-mail: jane.lykke-skov@humac.com.


Humac er Danmarks største Apple forhandler. Og vi er på vej til at blive Danmarks største Bang & Olufsen forhandler. Vi er autoriseret Apple Premium Reseller (APR), Apple Autorized Service Provider (AASP) og autoriseret Bang & Olufsen forhandler, og vi har i alt 24 butikker i Danmark. Derudover har vi også afdelinger til: BtB (erhvervskunder), Service and Repair og Online sales.

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Humac sælger og servicerer Apple og Bang & Olufsen produkter til private og professionelle i kombination med traditionelle tilbehørsprodukter, softwarelicenser og serviceydelser. Vi er inde i en kraftig vækst, hvor der er brug for flere nye og kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel og bidrage til vores udvikling. Du kan læse mere om os og finde den nærmeste butik på www.humac.dk
 

Navigation