Logistikassistent

Logistikassistent

Vi søger en dygtig og ambitiøs logistikassistent med en baggrund inden for varestyring, med et godt kendskab til Navision, EDI og alternativt Document Capture. Med reference til vores indkøbschef bliver dine primære succeskriterier at bidrage positivt til afdelingens mange forskellige opgaver og sikre et højt serviceniveau over for butikker og leverandører.

Din profil

Som en del af teamet, vil du hurtigt få ansvaret for håndtering af egne opgaver i den daglige styring af forsyningskæden. Du vil selv tage styring på optimeringsprojekter, samt indgå i projekter inden for indkøb og logistik. Disse projekter vil ofte tage afsæt i en analyse af tilgængelige data fra Navision hvorfor det er vigtigt at du trives med håndtering af data og har flair for IT. Endelig vil du være ”first point of contact” når ordre/faktura ikke fungerer efter hensigten. Hvorfra der efterfølgende skal tages udgangspunkt i EDI eller Document Capture.

Har du erfaring med varestyring, samt en struktureret tankegang og interesse for vedligeholdelse af data, er du det rette match. Du trives i en koordinerende, selvstændig og vigtig rolle, hvor det er essentielt, at du som person er god til at kommunikere med dine omgivelser på tværs af afdelingerne. Du har fokus på detaljerne, og dit arbejde bærer præg af kvalitet og stort ejerskab. Du arbejder målrettet og sætter en ære i at levere høj kvalitet.

Dine ansvarsområder er blandt andet

 • Administrative opgaver såsom oprettelse og vedligeholdelse af stamdata i Navision
 • Disponering og fordeling til kædens 23 butikker
 • Ordrebehandling
 • Koordinering mellem indkøb, salg, finans og kundecentret
 • Håndtering af EDI
 • Ad hoc-opgaver

Vores forventninger

 • Stor erfaring med Navision, Excel samt EDI
 • Har flair for tal og kan gå i detaljen
 • Er administrativt stærk og kan lide struktur
 • Har gode IT-kundskaber
 • Er positiv og engageret

Vi kan tilbyde dig

Du bliver en del af dynamisk branche og en virksomhed i konstant udvikling. En udfordrende og krævende stilling i en dynamisk og ung organisation, som har stor succes. Vi er nu oppe på 21 Humac-butikker og 2 Bang & Olufsens-butikker og har stadig store ambitioner og planer.

Vi tilbyder en udfordrende stilling med fast løn, pensionsordning, sundhedsordning, iPhone, Mac, gode kollegaer, fælles mål, ansvar og udviklingsmuligheder.

Humac er noget helt særligt

Vi vil være danskernes foretrukne Apple-forhandler. Det er vores ambition at yde Danmarks bedste kundeoplevelse, og det er noget vi mener alvorligt. Vi sælger og servicerer Apple-produkter og vores kunder forventer en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Det skal vi levere på hver eneste dag, til hver eneste kunde. Vi vil være Danmarks største Bang & Olufsen-forhandler og vi arbejder hårdt på at lykkedes. Brænder du for at skabe resultater, dele din begejstring for Apples og B&O’s produkter og er du verdensmester i at inspirere og begejstre såvel kunder som vores medarbejdere, så er det dig, vi søger!

Ansøgningsfrist

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning, inkl. CV og billede, med det samme eller senest den 22. oktober 2020 til ansoegning@humac.com.
I emnefeltet bedes du at skrive ”Logistikassistent”.
En ren straffeattest er naturligvis en forudsætning.

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Chef, Jane Lykke-Skov på jane.lykke-Skov@humac.com.

Humac er Danmarks største Apple-forhandler. Og vi er på vej til at blive Danmarks største Bang & Olufsen-forhandler. Vi er autoriseret Apple Premium Reseller (APR), Apple Autorized Service Provider (AASP) og autoriseret Bang & Olufsen-forhandler, og vi har i alt 24 butikker i Danmark. Derudover har vi også afdelinger til: BtB (erhvervskunder), Service and Repair og Online sales.

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Humac sælger og servicerer Apple- og Bang & Olufsen-produkter til private og professionelle i kombination med traditionelle tilbehørsprodukter, softwarelicenser og serviceydelser. Vi er inde i en kraftig vækst, hvor der er brug for flere nye og kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel og bidrage til vores udvikling. Du kan læse mere om os og finde den nærmeste butik på www.humac.dk

Navigation