Marketing Automation Specialist

Marketing Automation Specialist

Humac er certificeret af Apple som Apple Premium Reseller (APR)-kæde, og vi er den eneste i Danmark som har denne status. Det betyder, at vi skal leve op til Apple’s krav omkring eksponering af produkter, uddannelsesniveau hos vores medarbejdere og kunne give god rådgivning og Danmarks Bedste Kundeoplevelse – hver gang. APR-certificeringen garanterer således kvalitet i form af højt serviceniveau og dybdegående viden om Apples produkter i alle Humac’s butikker.

Om dig

Har du et analytisk mindset og drives du af at skabe resultater? Drømmer du om at være i en virksomhed der løber stærkt, hvor du kan lære fra dag ét og samtidig have stor indflydelse?
Så er det måske dig vi leder efter.
Du elsker alt der har med data, omnichannel og customer journeys at gøre. Du bliver drevet af resultater og arbejder struktureret med stort S. Du kan tage ejerskab om automation-projekter og nyder både at dyrke projekterne selvstændigt og som et led i en større strategisk proces.

Ansvarsområder

Som Marketing Automation Specialist kommer du til at blive en del af vores Marketing og referere til Marketing Manageren. Din hverdag vil være på vores hovedkontor i Glostrup.

Nogle af dine opgaver vil blandt andet være:

  • Udarbejdelse, implementering og eksekvering af kommunikative flows på tværs af kanaler – herunder e-mail, in-app, push og SMS
  • Evaluering og rapportering på performance i forhold til automatiserede marketing flows med henblik på hele tiden at forbedre vores customer journey.
  • Tilrettelægning og eksekvering af kampagner
  • Dataorienteret kundesegmentering og optimering

Din profil

  • Det er et krav at du har hands-on erfaring med CRM og SaaS-platforme som ex. Agillic, Apsis, Pardot m.m.
  • Du har kendskab til omnichannel-strategi og kan byde ind med din erfaring fra tidligere arbejdspladser, uddannelse m.m.
  • Basal erfaring med HTML eller et andet programmeringssprog, er et plus men ikke et krav

Ansøgning

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og opfordre interesserede til at søge snarest muligt.
Er du interesseret i stillingen så beder vi dig sende:

  • CV
  • Ansøgning

Til ansoegning@humac.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at skrive eller ringe til
HR Manager
Jane Lykke Skov
dkjaly@humac.com
+45 21 80 26 27

Navigation