Marketingkoordinator

Marketingkoordinator

Humac søger Marketingkoordinator med flair for kommunikation

Kunne du tænke dig at blive en del af Humacs succes i Danmark?

Til vores hovedkontor søger vi en administrativ og struktureret marketingkoordinator, som ønsker at gøre en forskel og skabe resultater. Resultater der smitter af på vores kunders service oplevelse, Humacs brandidentitet og resten af organisationen.

Du får en helt central rolle i marketingafdelingen, der i dag består af to grafiske designere, en digital marketing specialist, en online manager, en e-commerce specialist samt marketingchefen.

“Danmarks Bedste Kundeoplevelse” er noget, vi mener alvorligt. Vi sælger og servicerer Premium produkter og derfor kan vores kunder også forvente en Premium oplevelse. Vores vision er at være den foretrukne Apple forhandler i Danmark.

Jobbet
Du bliver en del af en branche i konstant udvikling, hvilket kræver et stort ansvar, gå-på-mod, struktur og overblik. Du vil indgå i et dynamisk team med energiske kolleger, hvor det kræves, at du er en god teamplayer, selvstændig, positiv og fleksibel. Dit samarbejde med marketingschefen bliver en essentiel del af din hverdag, hvor du vil fungere som bindeled for marketingsafdelingen, både internt i afdelingen men også over for resten af organisationen samt voer for eksterne samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt at du er god til sørge for at tingene bliver fulgt til dørs, og ikke er bange for at tage ejerskab over de koordinerende arbejdsgange fra dag 1.

Dit arbejde skal sikre, at Humac via markedsføring opnår en stadig større kendskabsgrad i det danske marked. Al markedsføring skal understøtte vores primære budskab og sikre øget salg til butikker og online kanaler.

Dine opgaver bliver blandt andet: 

 • Tekstforfatning/copywriting af kampagnebudskaber mm.
 • Skabe en sammenhæng på tværs vores platforme
 • Koordinering og struktur over kampagner samt projekter
 • Udarbejdelse af skrifteligt markedsføringsmateriale herunder assistance til e-mail opsætning
 • Projektkoordinering
 • Kreativ kampagne- og idéudvikling, udarbejdelse af kampagner samt koordinering med medier og internt i huset
 • Brand & kampagnestatements samt ”tone of voice” bliver du go-to på
 • Salgs & koncept pitches m. marketingchef


Din profil
Vi forestiller os at du har en relevant uddannelse indenfor marketing, branding eller konceptudvikling, suppleret med nogle års erhvervserfaring. Du er fortrolig med en Mac og er vant til at arbejde med Adobe pakken, Word samt PowerPoint/Keynote.
I forhold til opgaverne, så kender du hele processen fra brief, idé til færdigt materiale. 


Den rette ansøger til denne stilling:

 • Vil elske at lave markedsføring af Humac, Apple og Bang & Olufsen som brands
 • Bliver motiveret af et højt aktivitetsniveau, arbejder struktureret, systematisk og evner at have mange bolde i luften uden at miste fokus
 • Er initiativrig og foretrækker at samarbejde på tværs i organisationen
 • Er målbevidst og gør dit til at overholde deadlines samt sætte dem for marketingteamet
 • Er kreativ og ansvarsbevidst og holder fuld fokus på opgaven
 • Kan samarbejde og følge retningslinjer fra eksterne partnere
 • Interesserer sig for og har en finger på pulsen i forhold til hvad der rører sig inden for kommercielle trends
 • Har stærke skrivekundskaber; kommunikations baggrund eller Copywriting er derfor et absolut plus.

En ren straffeattest er naturligvis en forudsætning!

Ansøgningsfrist
Kan du se dig selv i jobbet så send en ansøgning inkl. CV og billede til: ansoegning@humac.com.
”Marketingkoordinator” SKAL angives i emnefeltet. 
Ansøgningsfristen er den 12. juli 2020. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat. 

For yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Chef, Jane Lykke-Skov på: jane.lykke-skov@humac.com


Humac er Danmarks største Apple forhandler - og på vej til at blive Danmarks største Bang & Olufsen forhandler. Vi sælger og servicerer Apple og Bang & Olufsen produkter til private og professionelle i kombination med traditionelle tilbehørsprodukter, softwarelicenser og serviceydelser. Vi er autoriseret Apple Premium Reseller (APR), Apple Autorized Service Provider (AASP) og autoriseret Bang & Olufsen forhandler med i alt 24 butikker i Danmark. Derudover har vi også afdelinger til: BtB (erhvervskunder), Service and Repair og Online sales.

Vi er inde i en kraftig vækst, hvor der er brug for flere nye og kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel og bidrage til vores udvikling. Du kan læse mere om os og finde den nærmeste butik på www.humac.dk

Navigation