Marketingkoordinator til Humac - Barselsvikariat

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
job glad kunde

Marketingkoordinator til Humac - Barselsvikariat

Til vores hovedkontor i Glostrup søger vi en barselsvikar til at vikariere for vores marketingkoordinator, mens hun er på barselsorlov.

Har du lyst til at lave markedsføring af Humac og Apple som brands? Er du en selvstændig og struktureret type, som kan trives i en afvekslende hverdag med mange bolde i luften? Og brænder du for online marketing, optimering og eksekvering samt hele den digitale verdens muligheder? Så er du måske vores kommende barselsvikar.

 

Du får reference til Marketing Teamleder og den kommercielle chef og får nogle kompetente og passionerede kolleger, som brænder for vores brand og at gøre en forskel. Dit samarbejde med teamlederen bliver en essentiel del af din hverdag, hvor du vil fungere som bindeled for marketingafdelingen, både internt i afdelingen og over for resten af organisationen samt vores eksterne samarbejdspartnere.

 

Vores vigtigste forventninger til dig er, at du

  • Er struktureret til op over begge ører
  • Kan koordinere og styre vores produktionsplan
  • Kan koordinere mediebooking og briefe ekstern grafiker
  • Kan bidrage til idé- og kampagneudvikling
  • Kan udarbejde markedsføringsmateriale til fx mail, app og web samt vores 22 butikker
  • Har en finger på pulsen i forhold til kommercielle trends
  • Er selvkørende, tager ansvar, overholder deadlines og altid følger tingene til dørs
  • Har gode kommunikative kompetencer

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for kommunikation, marketing eller konceptudvikling og gerne et par års erhvervserfaring. Du er fortrolig med en Mac og vant til at arbejde i Office-pakken, Adobe-programmer og Keynote.

 

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk branche. Din udvikling og arbejdsglæde er vigtig for os, så du får støtte og sparring hele vejen. Du må forvente enkelte lange arbejdsdage i løbet af vikariatet, når Apple lancerer nye produkter. Til disse aftener sørger Humac selvfølgelig for forplejning.

 

Vikariatet ønskes besat pr. 1. juni 2023, så du kan få en fornuftig overlevering af vores marketingkoordinat, inden hun går på barsel den 16. juni.

 

Du er velkommen til at kontakte vores marketingchef Lasse Hultén på tlf. 6037 0411 eller CCO Dennis Friis Mathorne på tlf. 51 44 59 69 for at høre mere om stillingen.


Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og cv til Dennis Friis Mathorne hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Landsdel: Hovedkontor Glostrup
Jobtitel: Marketingkoordinator (Barselsvikariat)