Sælger hos B&O

Sælger hos B&O

Kunne du tænke dig at blive en del af et nyt Bang & Olufsen-team i København?

Bang & Olufsen i København søger passioneret sælgere og lederprofiler med stærk faglig indsigt til etablere nyt team i en ny B&O butik i København. Har du passion for livsstilsprodukter, elsker du Premium brands og er du stærk på relationssalg, så har du nu chancen! Hvis du brænder for at give den bedste og mest professionelle rådgivning, samt at indfri kundens ønsker og forventninger, så er det dig vi søger!

Hos Humac er vi i gang med at opbygge en ny kæde af Bang & Olufsen i København. Vi har allerede en stærk kæde af monobrand Apple-butikker og er nu i gang med etableringen af monobrand-butikker indenfor Bang & Olufsen. Vi vægter personlig betjening højt, og derfor søger vi kandidater, der har erfaring med kundebetjening, relationssalg samt ambitioner om at yde den bedste kundeservice. Et team der kan skabe resultater, er verdensmestre i at inspirere og begejstre, mens man leverer "Danmarks bedste kundeoplevelse". Du er præsentabel og med gode kommunikationsevner både på dansk og engelsk.

Jobbet

Du bliver en del af en branche i konstant udvikling, hvilket kræver et stort ansvar, gåpåmod, loyalitet og overblik. Du er vant til at arbejde med begreber som mersalg, krydssalg og opsalg. Du kender dine egne salgstal og har styr på at servicere kunderne optimalt.

Dine opgaver bliver blandt andet

· Salg af Bang & Olufsen (hele produktsortimentet) til både nationale- og internationale kunder
· Analyse af kundens behov og løsningssalg tilpasset individuelt til kunden
· At levere ”Danmarks bedste kundeoplevelse” - Det er vores DNA!
· At sikre opnåelse af dine budgetter og indgå i butiksteamet som en aktiv spiller.

Din profil

· Du er en målrettet vindertype og ønsker at udvikle dine salgsevner endnu mere.
· Du har salgserfaring inden for billede og lyd, samt erfaring i relationssalg.
· Du elsker god lyd og har stor interesse i udviklingen indenfor lyd via multiroom-løsninger, Airplay 2 osv.
· Din sælgerstil er skarp, åben og ærlig, så du når dine mål og den forventede kundetilfredshed.
· Du er passioneret; med indgående forståelse for at aflæse kundens behov.
· Du har situationsfornemmelse og ved når du skal være empatisk.
· Er moden og præsentabel i din fremtoning.
· Du har naturligvis en ren straffeattest.

Vi tilbyder

En udfordrende og spændende stilling indenfor salg af branchens bedste mærker i et miljø, hvor teamspirit, godt humør og professionalisme er i højsæde. Du får en fast grundløn efter kvalifikationer med attraktiv provision (uden loft), pension og sundhedsordning.

Ansøgningsfrist

Du skal være opmærksom på, at vi løbende holder samtaler efterhånden som ansøgninger indløber, det er derfor ikke sikkert du hører fra os med det samme, men vi skal nok huske dig. Hvis du vil have muligheden for at være med i opbygningen af en ny Bang & Olufsen butikskæde, så send din ansøgning, inkl. CV og billede til: ansoegning@humac.com. Og gør det i dag!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navigation