Sælgerstilling hos Humac

Sælgerstilling hos Humac

Kunne du tænke dig at blive en del af Humacs succes i Danmark?

Da vi løbende har behov for nye kollegaer til både eksisterende og nye butikker i hele landet, søger Humac resultatorienterede og proaktive sælgere på fuldtid og deltid, der vil elske at sælge Apple produkter og samtidigt være med til at skabe “Danmarks bedste kundeoplevelse”.

Som sælger hos Humac tager du afsæt i et af verdens stærkeste brands. Du skal forberede dig på en sjov og travl hverdag med masser af udfordringer. Brænder du for at skabe resultater, dele din begejstring for Apples produkter og er du verdensmester i at inspirere og begejstre vores kunder, så er det dig, vi søger!

“Danmarks bedste kundeoplevelse” er noget, vi mener alvorligt. Vi sælger og servicerer premium produkter og derfor skal vores kunder også kunne forvente en premium oplevelse. Som Apple sælger i Humac er det dit ansvar at levere den oplevelse. Vores vision er, at være den foretrukne Apple forhandler i Danmark.

Jobbet

Du bliver en del af en branche i konstant udvikling, hvilket kræver et stort ansvar, gå-på-mod, loyalitet og overblik. Du vil indgå i et dynamisk team med energiske kollegaer, hvor det kræves, at du er en god holdspiller, selvstændig, positiv og fleksibel.

Du er vant til at arbejde med begreber som mersalg, krydssalg og opsalg. Du kender dine egne salgstal og har styr på at servicere kunderne optimalt. Du vil referere til butikkens Shop Manager.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • At være med til at sikre ”Danmarks bedste kundeoplevelse”
  • At gå forrest på salget og serviceopgaverne i butikken
  • Opnåelse af budgetter
  • At sikre en salgsklar butik

Din profil

Du er en målrettet vindertype og har kompetencerne til at udvikle dine salgsevner endnu mere. Din sælgerstil er skarp, åben og ærlig, så du når dine mål og den forventede kundetilfredshed.

Det er en fordel, hvis du allerede bruger Mac, iPhone og/eller iPad, men det er ikke et krav. En ren straffeattest er naturligvis en forudsætning.

Vi kan tilbyde dig

En udfordrende, krævende og spændende stilling i en dynamisk og ung organisation, som har stor succes. Vi er lige nu 22 Apple butikker og har mange planer for fremtiden. Du får en fast grundløn med attraktiv provision, pension, sundhedsordning, gode kollegaer, fælles mål, ansvar, frihed og udviklingsmuligheder.

Ansøgningsfrist

Du skal være opmærksom på, at vi løbende holder samtaler efterhånden som behovet påstår, det er derfor ikke sikkert du hører fra os med det samme. Hvis du vil have muligheden for at være med, hvor det sker, så upload din ansøgning, inkl. CV og billede som én fil til den valgte Humac forretning. Du bedes i emnefeltet skrive hvilken stilling du søger.

Humac er Danmarks største Apple forhandler. Og vi er på vej til at blive Danmarks største Bang & Olufsen forhandler. Vi er autoriseret Apple Premium Reseller (APR), Apple Autorized Service Provider (AASP) og autoriseret Bang & Olufsen forhandler, og vi har i alt 24 butikker i Danmark. Derudover har vi også afdelinger til: BtB (erhvervskunder), Service and Repair og Online sales.

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Humac sælger og servicerer Apple og Bang & Olufsen produkter til private og professionelle i kombination med traditionelle tilbehørsprodukter, softwarelicenser og serviceydelser. Vi er inde i en kraftig vækst, hvor der er brug for flere nye og kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel og bidrage til vores udvikling. Du kan læse mere om os og finde den nærmeste butik på www.humac.dk.


 

Ansøg her

Vælg hvilken butik du ønsker at sende din ansøgning til, samt upload dit CV m.m.


Vælg Humac butik:Navigation