Teamleder

Teamleder

Humac søger Teamleder til vores Kundecenter i Glostrup

Kunne du tænke dig at blive en del af Humacs succes?
Humac søger en kommercielt indstillet Teamleder til vores kundecenter. Vores kundecenteret tager afsæt i et af verdens stærkeste brands og er frontløbere når der skal ydes “Danmarks Bedste Kundeoplevelse” til alle vores kunder.
Brænder du for Apple og for at dele din begejstring for Apples produkter med kunderne og kan du sikre resultater, struktureret opfølgning på alle henvendelser og ordrer, samt levere proaktive tiltag for at sikre mersalg i en kundeservice, så er det dig vi søger.

 “Danmarks Bedste Kundeoplevelse” er noget vi mener alvorligt. Vi sælger og servicerer Premium produkter og derfor kan vores kunder også forvente en Premium oplevelse ligegyldigt hvordan en kunde kontakter vores kundeservice.

Jobbet
Du bliver en del af en virksomhed i konstant udvikling, hvilket indebærer et stort ansvar, gåpåmod, loyalitet og overblik. Du vil indgå i et dynamisk team med energiske kolleger, hvor det kræves, at du er en god teamplayer, selvstændig, positiv og fleksibel. Som teamleder har du ansvaret for at afdelingen får besvaret alle vores kundehenvendelser inden for 24 timer. Du er vores butikkers ”go-to-guy” når der skal løses kompliceret problemstillinger samt ansvarlig for at din afdelings KPI’er overholdes. Hermed er du med til at gøre en forskel på både resultater og kundeoplevelsen

Teknik og Apple produkter er noget som interesserer dig, du evner at sætte dig ind i formidlingen af rådgivningen. I Kundeservice arbejder vi mandag til torsdag 9.00 til 17.00, fredag 9.00 til 16.30. Du refererer til Operations Manager eller Direktøren.

Dine opgaver bliver blandt andet: 

 • Ledelse, motivation og udvikling af vores kollegaer
 • Opnåelse af KPI’er for området, samt deltagelse på ugentligt KPI-møde
 • Styring og opfølgning på relevante KPI’er
 • Ansvarlig for forbrugerklager via det offentlige klagenævn.
 • Ferieplanlægning for kundeservice
 • Afholdelse af MPS (MUS) samtaler med medarbejderne.
 • Kontinuerlig træning og udvikling af medarbejderne bl.a. i produktkendskab og salg
 • Ansvarlig for alle kundehenvendelser herunder også reklamationsbehandling
 • Tilsikre håndtering af mails, telefoner, chat, FB, Trustpilot, fakturering, forsikringssager, webshop ordre og meget andet.
 • Have det generelle overblik over call/mail-drivers samt udarbejdelse af action plans
 • Rapportering til ledelsen
 • Udvikling og forbedring af processer indenfor service og kundeoplevelsen.

Din profil
Du har minimum 1 års erfaring med ledelse, gerne for et kundevendt job, samt erfaring fra call center, kundeservice og evt. telesalg. Du brænder for at yde en god service og forstår kundens behov. Du tager ejerskab for hele processen fra første kontakt til afslutningen af “Danmarks Bedste Kundeoplevelse”. 
Du har en struktureret tilgang til opgaverne og har gerne tidligere arbejdet med udvikling af processer. Du er en vindertype, der sammen med resten af teamet vil sikre de bedste resultater. Du har naturligvis en ren straffeattest.

Vi kan tilbyde dig 
En udfordrende, krævende og spændende stilling, med stor grad af frihed i en dynamisk og ung organisation, som har stor succes, og hvor vi ønsker fortsat vækst også på serviceområdet. Fast løn på markedsvilkår med attraktiv, pension og sundhedsordning, gode 
kolleger med sammenhold og fælles mål, ansvar, frihed og udviklingsmuligheder.
Det er en fordel hvis du allerede bruger Mac, iPhone og/eller iPad, men det er ikke et krav.

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning, inkl. CV og billede, hurtigst muligt og senest den 2. august 2020 til ansoegning@humac.com. I emnefeltet bedes du skrive; Teamleder til Kundecenteret.

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Chef, Jane Lykke-Skov på jane-lykkeskov@humac.com.


Humac er Danmarks største Apple forhandler - og på vej til at blive Danmarks største Bang & Olufsen forhandler. Vi sælger og servicerer Apple og Bang & Olufsen produkter til private og professionelle i kombination med traditionelle tilbehørsprodukter, softwarelicenser og serviceydelser. Vi er autoriseret Apple Premium Reseller (APR), Apple Autorized Service Provider (AASP) og autoriseret Bang & Olufsen forhandler med i alt 23 butikker i Danmark. Derudover har vi også afdelinger til: BtB (erhvervskunder), Service and Repair og Online sales.

Vi er inde i en kraftig vækst, hvor der er brug for flere nye og kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel og bidrage til vores udvikling. Du kan læse mere om os og finde den nærmeste butik på www.humac.dk
 

Navigation