Teamleder til Humac Kundecenter

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
job glad kunde

Teamleder til Humac Kundecenter

Er du typen, som elsker de lækre Apple-produkter og gerne vil dele din begejstring med kunderne?

Er du typen, som elsker de lækre Apple-produkter og gerne vil dele din begejstring med kunderne? Har du lyst til ledelse i en foranderlig hverdag med mange bolde i luften? Og kan du sikre resultater, struktureret opfølgning på alle henvendelser og ordrer samt levere proaktive tiltag for at sikre mersalg i dit team? Så er du måske vores nye teamleder.

 

Vi søger dig, som bringer god energi med på kontoret, brænder for at motivere og inspirere mennesker og ved, hvordan du får dit team til at nå jeres mål.

 

Som teamleder hos Humac får du muligheden for at lede, samarbejde og sparre med dygtige og passionerede kolleger, som vil inspirere dig, udfordre dig og sikre, at det er sjovt at gå på arbejde.


Vi sælger og servicerer premium produkter, og derfor skal vores kunder også forvente en premium oplevelse, ligegyldigt hvordan en kunde kontakter vores Kundeservice. Du skal derfor kunne lide at skabe en god kontakt til andre mennesker og have et ekstra gear, når det kommer til at yde service og levere kundeoplevelser.

 

I Kundeservice arbejder vi mandag til fredag på hovedkontoret i Glostrup fra kl. 10.00 til 18.00. Lørdag er vores online chat åben for henvendelser i tidsrummet 10.00 til 15.00. Som teamleder har du ansvaret for, at afdelingen besvarer alle kundehenvendelser inden for de fastlagte retningslinjer.
 

Du er vores butikkers ”go-to-person”, når der skal løses komplicerede problemstillinger samt ansvarlig for, at din afdelings KPI’er overholdes. Du bliver daglig leder for et lille team af engagerede kundekonsulenter, som forventer, at deres leder vil gå forrest.


Du refererer til vores Head of Retail, som vil være der for dig og bakke dig op.

 

Dine opgaver er blandt andet:

  • Ledelse, motivation og udvikling af dit team
  • Styring og opfølgning på relevante KPI’er
  • Kontinuerlig træning og udvikling af medarbejderne
  • Ansvar for alle kundehenvendelser, herunder også reklamationsbehandling
  • Sikre håndtering af mails, telefoner, chat, FB, Trustpilot, fakturering, forsikringssager, webshop-ordrer mm.
  • Overblik over call/mail-drivers samt udarbejdelse af action plans
  • Udvikling og forbedring af processer inden for service og kundeoplevelsen
  • Rapportering til ledelsen

 

Din profil

Vi ser gerne, at du har erfaring med ledelse, gerne fra et kundevendt job, samt erfaring fra call center, kundeservice og evt. telesalg. Du brænder for at yde en god service og forstår kundens behov. Du tager ejerskab for hele processen fra første kontakt til afslutningen. Du har en struktureret tilgang til opgaverne og gerne tidligere arbejdet med udvikling af processer. Du er en vindertype, der sammen med resten af teamet vil sikre de bedste resultater. Du har naturligvis en ren straffeattest. Det er en fordel, hvis du allerede bruger Mac, iPhone og/eller iPad, men det er ikke et krav.

 

Vi kan tilbyde dig

En udfordrende og spændende stilling i en dynamisk organisation. Fast løn på markedsvilkår med provision, god pension og sundhedsordning, gode kolleger med sammenhold og fælles mål, ansvar, frihed og udviklingsmuligheder.
 

Ansøgningsfrist

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning inkl. CV hurtigst muligt til ansoegning@humac.com. I emnefeltet bedes du skrive: Team Manager til Kundecenteret.
 

Du er velkommen til at kontakte Peter Konrad på tlf. 2990 1772 for at høre mere om stillingen.

 

Humac er kundernes foretrukne Apple-forhandler. Vi er i en konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og -udvikling vægtes højt. Vi har 22 butikker, hvor ambitiøse kolleger sætter en ære i at fokusere på kundens behov, yde god rådgivning og give Danmarks Bedste Kundeoplevelse.


Landsdel: Hovedkontor Glostrup
Jobtitel: Teamleder