Teamleder til Marketing i Humac

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
job glad kunde

Teamleder til Marketing i Humac

Data-drevet og Performance-orienteret Teamleder til Marketing hos Humac

Er du marketingtypen, som elsker Apples design og vil arbejde med verdens fedeste brand? Har du en stærk passion for data-drevet marketing og performance-orienterede resultater? Hvis du motiveres af at fokusere på kundefokus og sikre sammenhæng mellem alle touchpoints, kan du være vores nye teamleder i marketingafdelingen hos Humac.

Du vil referere til vores CCO og få nogle kompetente og passionerede kolleger, som brænder for vores brand og ønsker at gøre en forskel.

 

Vores forventninger til dig er, at du:

• Har en stærk forståelse af dataanalyse og performance-målinger

• Har erfaring med at optimere marketingkampagner baseret på data og KPI'er

• Har æstetisk sans og øje for det gode kreative arbejde

• Har erfaring med produktion og styring af kampagner

• Har erfaring med indkøb af medier

• Kan styre et budget

• Har projekt- og ledelseserfaring

• Har gode kommunikative kompetencer

• Har uddannelse inden for marketing/kommunikation/branding

 

Som teamleder i Marketing er du go-to-person på alle Humacs marketingaktiviteter, både internt og eksternt. Din dagligdag vil omfatte at lede og motivere dit team, være i dialog med Apple i forhold til planlægning og godkendelse af kampagner, rapportering til Apple efter endte kampagner, holde møde med mediepartnere og booke medier samt sætte den visuelle og kreative kurs mv.

 

For at få succes i rollen skal du have styr på digital markedsføring, arbejde med en datadrevet tilgang og kunne holde hovedet koldt, når der kører mange kampagner på én gang og på flere forskellige kanaler. Erfaring fra retail er et stort plus.

Du sparrer med CCO om Humacs marketingstrategi og taktiske idéer, og din fornemmeste opgave er at eksekvere kampagner til tiden, optimere resultater baseret på data og sikre, at Humac styrker sin brandposition.

Vi tilbyder et udfordrende og udviklende job i en dynamisk branche. Vi er ambitiøse og har derfor også store forventninger til dig, men din udvikling og arbejdsglæde er vigtig for os, så du får støtte og sparring hele vejen.

 

Du er velkommen til at kontakte CCO Dennis Friis Mathorne på tlf. 51 44 59 69 for at høre mere om stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig. Send din ansøgning og cv her.

Ansættelse snarest muligt.


Landsdel: Hovedkontor Glostrup
Jobtitel: Marketing Teamleder