Jul

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Jul Humac 2021

Gaver du glæder dig til at give

Find dine gaver hos Danmarks førende Apple-ekspert
Mac udvalgBestil senest den 19. december

Bestil senest den 19/12 inden kl. 15, hvis du vil være sikker på, at dine gaver når frem inden jul (forudsat at varen er på lager).

Byt indtil 1. februar 2022

Køb dine gaver allerede nu med ro i maven og byt frem til februar næste år. Gratis retur på julegaver købt på humac.dk

Åbningstider i julen

Du kan handle sikkert i vores butikker hele julen indtil 23/12.

Se vores åbningstider herAirpods udvalg


Perfekt er blevet forfinet

Lyt til julemusik dagen lang. Når du går rundt derhjemme. Er på vej til arbejde. Fordyber dig i en opgave. Her finder du et stort udvalg af højttalere og høretelefoner i alle størrelser fra Apple og SACKit.


Se udvalg
Jul Humac 2021
Nemt at gøre dit

Lad din personlighed skinne igennem, og design dit ur, så det passer til dig. Urremmene fås i mange forskellige design, materialer og farver, så det er nemt at finde det helt rigtige look til den rette anledning. Skift remmene på få sekunder, og match dit ur med dit nytårsoutfit, din fødselsdagskjole eller yndlingsbukser.


Se udvalg
Watch udvalg
Jul Humac 2021
Julen tegner godt

Se de bedste gaveidéer til årets store julegavekøb. f.eks. en iPad. iPad udvisker forskellen mellem en tablet og en computer. Den har kræfter som en computer, men er lige så let som en tablet. Den er din digitale notesbog, dit mobile kontor, dit fotostudie, din spillekonsol og din hjemmebiograf


Se udvalg
iPad udvalg
Jul Humac 2021
Watch udvalg
Gaver der holder kontakten

Den virtuelle kontakt til venner og familie har aldrig været vigtigere. Med din iPhone er det nemmere end før at kommunikere med dine bedste venner.


Læs mere
Jul Humac 2021
Mac udvalg

Det er let at være kreativ med tung power.

Mac er brugervenlig, sikker og spækket med power. Den leveres med smukt designede programmer der kan booste din produktivitet og kreativitet. Mac er udviklet til at arbejde sammen med din iPhone og iPad som ingen anden computer. Du kan vælge mellem den lille og smarte MacBook Air, den mere kraftfulde MacBook Pro og den store iMac til hjemmekontoret.


Se udvalg
Jul Humac 2021


Easy Upgrade

Giv det nyeste nye.
Giv Easy Upgrade som gave. Du står selv for at overholde lånebetingelserne, men kommunikationen foregår gennem modtageren.

Læs mere her

Premium Edition

Større muskler i julegave.
Premium Edition er maskiner der kan noget helt særligt. Eksempelvis med ekstra RAM og en endnu hurtigere processor. Det er vi de eneste i Danmark der kan, og det er vi stolte af.

Læs mere her
Jul Humac 2021


Hue udvalg
Automatisk, magisk jul

Apple HomeKit er samlingspunktet for dine Smart Home-produkter. Her kan du nemt og sikkert kontrollere alle dine HomeKit-produkter. Du kan bede Siri om at slukke lyset fra din iPhone, se hvem der banker på døren med din iPad, og kontrollere hele dit hjem når du er på farten via dit Apple TV. Apple HomeKit er en skræddersyet løsning til dig, der bruger flere af Apples produkter og tjenester.


Se udvalg


Smarthome udvalg