Levering fra 0 kr. og fri retur   ·   Hurtig levering!   

LO Plus rabat på humac.dk.

Få op til 20% rabat hos Humac


Som medlem hos LO Plus opnår du ekstra rabatter når du handler på humac.dk.

Når du er logget ind som LO Plus medlem, får du direkte adgang til Humacs webshop, hvor du nemt kan se din LO Plus rabat på hvert produkt og købe med det samme. Rabatten står i den gule boks ved hvert produkt.

LO Plus rabatten gælder kun humac.dk og kan ikke kombineres med i forvejen nedsatte varer eller forudbestillingsvarer og gives altid udfra vejl. pris.

 


 

Bekræft LO Plus medlemskab
Indtast dit CPR nr. og bekræft dig medlemsskab.
(Siden er SSL krypteret og CPR. nr vil ikke blive gemt eller videregivet)
Du er i gang med at få adgang til en side, hvor der er tilknyttet en særlig rabat til LO Plus medlemmer og kan kun opnås, hvis du er organiseret i et af fagforbundene tilknyttet LO Plus. For at sikre, at du har ret til rabatten, skal du validere dit LO Plus medlemskab. Valideringen foregår ved, at du indtaster dit CPR‐nr., som maskinelt sammenholdes med fagforbundenes register over medlemmer hos LO Plus. Herefter returneres automatisk et svar på, hvorvidt du har et gyldigt medlemskab. Vi modtager ikke oplysning om, hvilket fagforbund du tilhører. Når du indtaster dit CPR‐nr. til brug for validering, accepterer du samtidig, at behandling af CPR‐nr. kan finde sted til dette formål. Du kan læse mere om, hvordan LO Plus behandler dine personoplysninger, i LO Plus' privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, hvilket dog alene vil gælde fremadrettet.