Mac tilbud

Mac-tilbud
Mac M1 kampagne
Mac med M1-chip.
Nu nedsat.
Spar på MacBook Air M1, MacBook Pro M1 og Mac mini M1
Mac M1 kampagne
Mac-tilbud

Stadig lille. Endnu vildere.

Mac mini med den nye Apple M1-chip. Med en CPU, der er op til 3 x hurtigere, en GPU, som er op til 6 x hurtigere, og en kraftfuld Neural Engine, der sørger for op til 15 x hurtigere ydeevne til maskinlæring. Det er tårnhøj ydeevne. Bare minus tårn.

Mac-tilbud
Delbetaling
Køb nu - Betal først om 6 måneder
Du kan købe fra 3.000 kr. op til 120.000 kr. og udskyd betalingen i seks måneder, når du køber dine nye produkter i Humac både online og i vores butikker. Du betaler 0 kr. i oprettelse, 0 kr. i gebyr og starter først delbetalingen efter 6 måneder. Du kan også vælge at afbetale dit køb i en valgfri periode på 12 – 72 måneder som automatisk starter efter de 6 mdr.


Læs mere


Hurtig levering

Hurtig levering

Bestil inden kl. 13, og dine varer sendes samme dag, så længe varerne er på lager. Vælg mellem at afhente din pakke i nærmeste GLS pakkeshop eller få dem leveret direkte til døren.


Ring til os

Kundeservice

Ring til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til dit produkt på 70 21 53 53. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål. Eller chat med os her på siden.


90 dages bytteret

90 dages bytteret

Ved køb online har du altid 90 dages bytteret hos Humac. Det giver dig mulighed for at returnere et ubrudt og ikke ibrugtaget produkt.