Humac søger deltidssælger 7,75 timer til Odense

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
job glad kunde

Humac søger deltidssælger 7,75 timer til Odense

Kunne du tænke dig at blive en del af Humacs succes i Danmark ?
Humac i Odense søger en resultatorienterede og proaktiv sælger til deltid på 7,75 timer ugentlig, der vil elske at sælge Apple produkter og samtidigt være med til at skabe “Danmarks bedste kundeoplevelse”

Som sælger hos Humac tager du afsæt i et af verdens stærkeste brands. Du skal forberede dig på en sjov og travl hverdag med masser af udfordringer. Brænder du for at skabe resultater, dele din begejstring for Apples produkter og er du verdensmester i at inspirere og begejstre vores kunder, så er det dig, vi søger!


“Danmarks bedste kundeoplevelse” er noget, vi mener alvorligt. Vi sælger og servicerer premium produkter og derfor skal vores kunder også kunne forvente en premium oplevelse. Som Apple sælger i Humac er det dit ansvar at levere den oplevelse. Vores vision er, at være den foretrukne Apple forhandler i Danmark.


Jobbet
Du bliver en del af en branche i konstant udvikling, hvilket kræver et stort ansvar, gå-på-mod, loyalitet og overblik. Du vil indgå i et dynamisk team med energiske kollegaer, hvor det kræves, at du er en god holdspiller, selvstændig, positiv og fleksibel.

Du er vant til at arbejde med begreber som mersalg, krydssalg og opsalg. Du kender dine egne salgstal og har styr på at servicere kunderne optimalt. Du vil referere til butikkens Shop Manager.

 

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • At være med til at sikre ”Danmarks bedste kundeoplevelse”
  • At gå forrest på salget og serviceopgaverne i butikken
  • Opnåelse af budgetter
  • At sikre en salgsklar butik

 

Vi kan tilbyde dig
Du bliver en del af en dynamisk branche og en virksomhed i konstant udvikling. En udfordrende, krævende og spændende stilling i en dynamisk og ung organisation, som har stor succes. Vi er nu 22 Apple butikker og har stadig store planer for fremtiden.

Vi tilbyder en fast grundløn kombineret med en attraktiv provision, pension, sundhedsordning, gode kollegaer, fælles mål, ansvar, frihed og udviklingsmuligheder.

 

Din profil
Du er en målrettet vindertype og har kompetencerne til at udvikle dine salgsevner endnu mere. Din sælgerstil er skarp, åben og ærlig, så du når dine mål og den forventede kundetilfredshed.

Det er en fordel, hvis du allerede bruger Mac, iPhone og/eller iPad, men det er ikke et krav.

En ren straffeattest er naturligvis en forudsætning.


Ansøgningsfrist
Du skal være opmærksom på, at vi løbende holder samtaler efterhånden som behovet påstår, det er derfor ikke sikkert du hører fra os med det samme. Hvis du vil have muligheden for at være med, hvor det sker, så kan du uploade din ansøgning, inkl. CV og billede som én fil via linket.


Landsdel: Fyn
Jobtitel: Deltidssælger