iPad

Alt er bedre på iPad Pro.
Også dig.

10,5" iPad Pro
Køb nu
12,9" iPad Pro
Køb nu

Den nye iPad Pro kan klare det hele – og lidt til. Den har mere power end de fleste bærbare computere og er alligevel dejlig nem at bruge. Den redesignede Retina-skærm er lige så imponerende at se på, som den er at bruge. Og med iOS, verdens mest avancerede mobile styresystem, går det hele op i en højere enhed.

En helt ny model
på 10,5 tommer.

Verdens mest
avancerede skærm.

Stærkere end de
fleste bærbare computere.

Med iOS 11 når
iPad op på et helt nyt niveau.

Retina-skærm

Den mest
avancerede
skærm på
hele kloden.

iPad har altid været den ultimative Multi-Touch-oplevelse. Og den redesignede Retina-skærm på iPad Pro sætter en helt ny standard. Ikke alene har den højere lysstyrke og mindre genskin – den har også langt hurtigere reaktionstid end nogen forgænger. Uanset om du scroller løs i Safari eller spiller tunge 3D-spil, går alt så utroligt jævnt og hurtigt, at du helt sikkert bliver revet med.

En ny skærm
på 10,5 tommer.

Den nye 10,5" iPad Pro har en skærm, der er næsten 20 % større end 9,7" modellen, så du får endnu mere plads at arbejde – og lege – på.1 Der er også blevet plads til et full-size-tastatur på skærmen. Og alligevel er den bærbar som aldrig før.

Opdateringsfrekvens
på 120 Hz. Ses og
føles helt anderledes.

Den nye Retina-skærm på iPad Pro understøtter nu en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Det betyder, at film og videoer ser fantastisk flotte ud, og at spil glider problemfrit. Sjovt som hastighed pludselig bliver til en smuk ting. Og uanset hvordan du bruger Retina-skærmen – med dine fingre eller Apple Pencil – vil alt føles hurtigere og mere responsivt.2

Ny iPad Pro

120 Hz

opdateringsfrekvens
Standard LCD-skærm
60 Hz

Endnu mere
at få øje på.

600 nits

lysstyrke

Den forbedrede lysstyrke gør det nemmere end nogensinde at se indholdet på skærmen
– uanset hvor du er.

P3

skærm med bredere farveområde

Det bredere farveområde (P3) giver endnu mere liv til grønne og røde farver, så billeder og videoer ser mere realistiske ud.

1,8 %

genskin

Apples specialdesignede antirefleksbelægning gør skærmen klarere og lettere at læse på, uanset hvor du er med din iPad.

Ny multitasking.
Så du kan nå multimeget.

Snart bliver det nemmere end nogensinde at nå mere end nogensinde. I iOS 11 får du en helt ny Dock, som gør det nemt at åbne apps og filer, du har brugt for nylig. Og når du bruger Slide Over eller Split View, vil begge apps være aktive, så du kan arbejde i dem begge to samtidig. Du kan altså redigere et billede i Fotos, samtidig med at du laver et website. Eller bruge Safari til at planlægge din næste ferie, mens du bekræfter datoerne i Kalender. iPad Pro og iOS 11 arbejder perfekt sammen, så du kan lave alt det, du vil – på samme tid.

Ydeevne

Stærkere end de
fleste computere.

A10X Fusion-chippen med 64‑bit‑arkitektur og seks kerner giver dig masser af power mellem hænderne. Så meget at du kan redigere 4K-video på farten. Rendere en detaljeret 3D-model. Eller oprette og markere i komplekse dokumenter og præsentationer. Helt nemt – på en enhed, der stadig har batteritid til en hel dag.3

A10X

Fusion-chip

Med A10X Fusion-chippen er det ingen sag at klare komplekse opgaver som 4K‑videoredigering, 3D‑billedrendering eller at spille spil.

ISP

billedsignalprocessor

Den Apple-designede billedsignalprocessor bruger maskinlæring til at få dine billeder og videoer til at se fantastiske ud.

Op til

10 timers

batteritid

Hold produktiviteten og kreativiteten kørende hele dagen. Batteriet skal nok følge med.3

CPU-hastighed
iPad Pro (ny)
30 % hurtigere
iPad Pro (forrige generation)
Grafikhastighed
iPad Pro (ny)
40 % hurtigere
iPad Pro (forrige generation)

Forbedret Apple Pencil

Yderst spidskompetent.

iPad Pro-skærmens opdateringsfrekvens er blevet forbedret, så Apple Pencil gengiver dine strøg endnu mere præcist og naturligt. Apple Pencil er det eneste digitale skriveredskab, der giver dig mulighed for at skrive, lave markeringer og tegne med så præcist et pixel-niveau.2

ProcreateFå glæde af hundredvis af skriveredskaber i én app.
NotabilityKombiner håndskrift, billeder, lyd og skrift i den samme note.
NotabilityKombiner håndskrift, billeder, lyd og skrift i den samme note.

iOS 11

Et kæmpe spring
for iPad.

iOS 11 får alt på din iPad til at virke mere levende end nogensinde før. De nye funktioner og muligheder gør, at du kan endnu mere, både hurtigere og nemmere, så du får en endnu mere personlig iPad-oplevelse med masser af power. Brug den til lige præcis det, du vil. For det kan du nu.

Dock

Den helt nye Dock gør det nemmere at finde dine foretrukne og senest brugte apps og filer. Den er særligt nyttig, når du bruger multitasking-funktioner eller navigerer i apps.

Arkiver

Den nye app Arkiver samler alle dine filer. Ikke bare dem på din iPad, men også dem i apps, i iCloud og på tværs af andre cloud-tjenester.

Træk og anbring

Træk og anbring giver dig en ny måde at flytte rundt på det hele. Du kan let og elegant kopiere og flytte tekst, billeder og filer fra én app til en anden, uanset hvor du er på din iPad.

Appskifter

Appskifter har fået nyt design, så du nu kan skifte mellem apps med et hurtigt swipe. Den kan endda huske de kombinationer af apps, du tidligere har multitasket med.

Multitasking

Multitasking-funktionerne er blevet redesignet. Og når du bruger Slide Over og Split View, er begge apps nu aktive samtidigt.

Apple Pencil

Apple Pencil er endnu bedre med iOS 11. Du kan nemt skitsere, tegne eller skrive ved siden af tekstblokke i Noter. Og tilmed skrive en note med det samme bare ved at trykke Apple Pencil ned på din iPads låseskærm.2

Augmented reality

iOS er verdens største augmented reality-platform. Og nu kan spil og apps give dig så utroligt medrivende og glidende oplevelser, at du glemmer både tid og sted. Ved at udnytte den fantastiske Retina-skærm og de imponerende kameraer på iPad kan du give dit hjem en makeover, udforske en by, du altid gerne har villet se, og gå rundt blandt dinosaurer – alt sammen digitalt. Mulighederne er uendelige.

Apps

iPads power.
Gange 1,3 million.

iPad er en helt særlig måde at arbejde, spille og lære på. Og fordi der er over en million apps designet specielt til den store Multi-Touch-skærm og den stærke chip, kan du gøre alle de ting, du bedst kan lide, på helt nye og smarte måder.4

Design

Knap 500 gram.
Tons af muligheder.

Den er spækket med fantastisk ydeevne, en avanceret skærm, to kameraer, ultrahurtig trådløs teknologi5 og batteritid til en hel dag3 – og alligevel er iPad Pro så slank og kompakt, at du kan tage den med overalt og gøre stort set, lige hvad du vil.

10,5"
10.5 10.5

6,1

mm tynd

477

gram
12,9"
12.9 12.9

6,9

mm tynd

692

gram

Trådløs teknologi

Gå på nettet, stream video, og del dokumenter hurtigere fra stort set hvor som helst med 802.11ac Wi-Fi og 4G LTE Advanced.5 Og få forbindelse via mobildatanetværk i over 180 lande og områder med indbygget Apple SIM.6

Op til

866

Mbps Wi-Fi
Understøtter

25

LTE-bånd
Op til

450

Mbps via 4G LTE Advanced

Kameraer

iPad Pro har de samme fantastiske kameraer som iPhone 7. Med avanceret optisk billedstabilisering og en blændeåbning på ƒ/1,8 får du endnu bedre billeder og videoer – selv ved dårlig belysning. Og et bredere farveområde får alle dine selfies til at ligne kunstværker.

 

12 MP

kamera
 

7 MP

FaceTime HD-kamera

Touch ID

Touch ID bruger en avanceret fingeraftryks­sensor, så du kan låse din iPad op på et splitsekund og beskytte dine private data i apps. Du kan også bruge det til at betale med Apple Pay i apps og på nettet.7

 

2 x

hurtigere end forrige generation

Smart Keyboard

Smart Keyboard fås til både 10,5" og 12,9" iPad Pro. Bare fold det ud, når du skal bruge det, og fold det sammen igen, når du er færdig – så fungerer det som et let og holdbart cover. Det er lige så nemt at bruge, som det er at tage med dig.2

Nyt

10,5"

full-size-tastatur

iPhone + iPad

Start noget
her.
Gør det
færdigt dér.

Begynd på en mail på din iPhone, og gør den færdig på din iPad Pro. Eller kopiér billeder, video eller tekst fra din iPhone, og sæt det ind på din iPad. Du kan også bruge AirDrop til at dele filer mellem enheder – hurtigt og trådløst. iPhone og iPad Pro er designet til at arbejde perfekt sammen med hinanden – og også til at spille fuldstændigt med din Mac og dit Apple Watch.

iCloud. Ét sted
til alt det vigtige.

iCloud gemmer alle dine billeder, sange, apps med mere og holder dem opdateret og sikre – og tilgængelige fra enhver af dine enheder.

Find den iPad,
der passer til dig.

Uanset hvad du gerne vil lave,
kan
du finde en iPad, der passer til det.