Fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på humac.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Indenfor de første 14 dage
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at udfylde og returnere standardfortrydelsesformularen (som medfølger på ordrebekræftelsen) eller udfylde online formularen som du finder her på siden. Du kan også sende os en mail til kontakt@humac.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Eventuel forringelse af værdi
Bemærk at du hæfter selv for eventuel forringelse af varens værdi, eller beskadeligt emballage, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som i en fysisk butik, men må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Beløb ved evt. forringelse vil fremgå af din kreditnota.

Varen sendes til: Humac A/S, Vesterbrogade 12, 1620 København V, Mrk.: Fortrydelseret

Skulle du have spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte vores Kundecenter på 70 21 53 53.

 

Hvis udfyldt, modtager du en kopi af den udfyldte formular.

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende vare(r)