Levering fra 0 kr. og fri retur   ·   Hurtig levering!   

humac presse

Pressemeddelelser


 

Humac (Apple butikkerne i Danmark) modtager fra i dag Apple Pay.
Glostrup, 24. oktober 2017

 

Humac, der er autoriseret forhandler og servicepartner på Apple produkter i Danmark, er nu klar til at modtage Apple Pay i alle butikker i Danmark. 

Humac er klar. 
Humac er Danmarks største Apple forhandler og naturligvis helt i front med nye betalingsløsninger i samarbejde med Apple. ”Vi har forberedt os i et stykke tid og glæder os til at opleve kunderne betale på den absolut nemmeste måde med deres iPhone eller Apple Watch, direkte på terminalen i alle vores butikker", udtaler Michael Bech adm. Direktør i Humac A/S.

Kunder med betalingskort udstedt fra Jyske Bank eller Nordea. Har du betalingskort i form af Visa- eller Master Card og er kortet udstedt fra Nordea eller Jyske Bank, så kan du betale med Apple Pay fra idag.

Apple Pay er særdeles spændende for det danske marked fordi at andelen af Apple produkter i Danmark er blandt de højeste i verden. 49% af alle danskere har en iPhone. 

Disse symboler vil betyde at du kan betale med Apple Pay. 

I Humac’s butikker, vil du se disse symboler som indikator for at du kan anvende Apple Pay som betalingsform.Sådan sætter du dit kort op i Apple Wallet 
 

Apple Watch introduceres nu på iLease konceptet
i alle HUMAC butikker i Danmark

Glostrup, 8 oktober 2015

 

Humac, der er autoriseret forhandler af Apple produkter i Danmark, lancerede fredag d. 25. september 2015 det nye Apple Watch i Danmark. Salget er startet godt og allerede nu introduceres Apple Watch på iLease konceptet. Fredag d. 9 oktober introducerer Humac iLease på Apple Watch i alle sine butikker, hvor man som kunde kan iLease det nyeste Apple Watch - nemt og hurtigt. iLease betyder, at du finansierer dit nye Apple Watch over 18 måneder. Allerede efter 12 måneder kan du dog bytte dit Watch og få en ny model. iLease tilbydes allerede i dag på iPhone og iPad i Humac’s butikker, nu følger også Apple Watch.

Fordelene står i kø!
”Vi oplever hver gang at Apple lancerer et nyt produkt, en stor gruppe kunder der ønsker at skifte til den nyeste model, nærmest omgående efter lanceringen. Derfor har vi lavet iLease der tilbyder at du kan skifte dit produkt til det nyeste hver 12. måned, samt inkluderer en masse andre fordele”, siger Michael Bech, adm. dir. i Humac. 

Med Humac iLease har kunden alle fordelene.
Humac iLease er enkelt og bekvemt. iLease betyder 0,- kr. i udbetaling og 0,- kr. i renter*. iLease sikrer, at kunden allerede efter 12 måneder har muligheden for at opgradere til den nyeste model af Apple Watch. 

Kunden leaser sit nye Apple Watch inkl. iLease Care forsikring og iLease Support over 18 måneder, derefter er Apple produktet kundens ejendom. I iLease har vi indlagt 2 services, iLease Care forsikringen der giver beskyttelse mod uforudsete udgifter ved tyveri og skader og iLease Support, der vil være behjælpelige alle hverdage med at give vores kunder 100 % support på produktet. iLease har en fast månedlig ydelse, således at der ikke opstår økonomiske overraskelser. 

Altid et Apple Watch i topform.
”Vi bærer vores Apple Watch overalt, derfor var det vigtigt for os at indbygge tryghed i iLease, siger Michael Bech. Den indbyggede forsikring sikrer at man ikke skal bekymre sig om store udgifter, kun en mindre selvrisiko pr. skade eller ved tyveri. Når vi samtidigt tilbyder at man kan bytte til nyeste model efter 12 måneder, også selvom leasingaftaler løber over 18 måneder, så har man som kunde en stærk mulighed for at være først med det nyeste – det er der mange, som gerne vil”. udtaler Michael Bech. 

Facts om Humac iLease.
iLease er kun tilgængeligt i Humacs landsdækkende butikker, priser for iLease samt vilkår for iLease er beskrevet på humac.dk/iLease. Humac tilbyder også leasingløsning til erhvervskunder via vores BtB salg.

  

Apple Watch sælges fra d. 25 september i alle 
HUMAC butikker i Danmark 
Glostrup, 23 september 2015

 

Humac, der er autoriseret forhandler af Apple produkter i Danmark, lancerer fredag d. 25. September det nye Apple Watch. Vi er glade for at kunne introducere Apple Watch d 25 september kl. 10.00 i alle vores 20 Humac butikker.

Vi ser frem til at bringe Apple Watch ud til alle vores kunder forud for julehandlen. Alle Apple Watch Sport og Watch modeller kan købes via Humac’s butikker, Humac Business og Humac Kundecenter på 70 21 53 53 eller www.humac.dk. Priser vil fremgå af Humac.dk på lanceringdagen. 

 

Alle henvendelser vedrørende presse/journalistik bedes rettes til den presseansvarlige hos Humac.

Phone: +45 70 21 53 53
Mail: kontakt@humac.com
Presseansvarlig: Michael Bech, Adm. direktør

*Humac stiller pressefotos til rådighed for journalister.
Her på siden finder du links til direkte download af højopløselige billeder.
Anvendelse af fotos følger generelt "Lov om ophavsret".


Ved brug af Humac pressefotos skal der anføres: Humac Danmark/Foto af: Ernst Tobisch
High resolution - download