Persondatapolitik

Ved at benytte humac.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. humac.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger. Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. humac.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. humac.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
· giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. ”Min Side”.
· ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse fra en virksomhed, som har sine tilbud på vores hjemmeside.
· foretager betaling af køb.
· sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
· i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde. humac.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mail adresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger humac.dk via Google Analytics. humac.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand. humac.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til? 
Personoplysninger afgivet på humac.dk videregives kun til:
· Humac’s interne afdelinger.
· udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
· forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

humac.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for humac.dk. For at kunne videreudvikle og forbedre humac.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere du bruger mest. humac.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Privatlivsvilkårene for Google Analytics og Userreport accepteres ved besøg på humac.dk og fremgår af http://www.google.com/policies/privacy/ og http://www.userreport.com/general-invitation-privacy-policy/ 
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver humac.dk ikke data om din brug af tjenesterne på humac.dk.