FAQ

Hvilken form for elektronik kan jeg sælge til Humac?
Du kan sælge os brugte iPad’s og iPhones. Vi modtager ikke MacBooks eller andre tablets eller smartphones. Hør nærmere i butikken eller se, hvilke modeller vi tager imod på humac.dk/buyback.

Har I tænkt jer at udvide med køb nye af kategorier inden for elektronik?
Det er meningen, at vi løbende vil udvikle Buy Back-konceptet og inddrage flere produkter. Så hold øje med humac.dk/buyback, hvis du har noget, du vil sælge og købe noget nyt for.

Hvad sker der, hvis jeg ikke er enig i bedømmelsen af min elektronik?
Det er altid butikken, som bedømmer dit produkts stand og fastsætter prisen. Har du ikke lyst til at sælge til os, kan du altid takke nej. Du kan se retningslinjerne for prisfastsættelse samt de nyeste priser på humac.dk/buyback.

Hvordan indleverer jeg min elektronik?
Du kan indlevere din iPhone eller iPad i alle Humac-butikker. Se alle vores butikker her.

Hvorfor skal jeg registreres i jeres system, når jeg sælger noget?
Af sikkerhedsmæssige årsager skal du oprettes i vores database, når du sælger din brugte elektronik til Humac. Ved oprettelse skal du fremvise billed- og adresselegitimation. På den måde kan vi bl.a. sikre, at vi køber varer fra den retmæssige ejer. Dine oplysninger bliver ikke videregivet til 3. part, og du vil ikke modtage nogen former for markedsføringsmaterialer, med mindre du samtidig ønsker at blive oprettet i Humac's kundeklub.