Levering fra 0 kr. og fri retur   ·   Hurtig levering!   

Nyhedsmail

Vær blandt de første til at få besked om nye produkter fra Apple!

Vil du også være helt sikker på at få fingrene i de nye produkter fra Apple, så skriv dig op til vores nyhedsbrev med det samme.
Skriv dig op idag og vær med i konkurrencen om et sæt Apple Airpods, værdi 1.399,-

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig nyhedsmail. Konkurrencen løber hver måned i hele 2018. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Humac ansatte og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen.

 
 
Ved tilmelding accepterer jeg hermed, at Humac må sende dig markedsføring via e-mail, SMS, App-notifikationer og sociale medier - om produkttilbud, nyheder, invitationer til kundeevents, konkurrencer, spørgeundersøgelser samt øvrige relevante informationer om produkter og services i Humacs sortiment. Du har samtidig givet samtykke til behandling af personoplysninger om dig. Du kan altid tilbagetrække dit samtykke om at modtage markedsføring fra Humac, enten via afmeldingslink i bunden af næste nyhedsmail, eller ved at kontakte Humac via kontakt@humac.com. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger til markedsføring. Læs mere om Humacs persondatapolitik