Levering fra 0 kr. og fri retur   ·   Hurtig levering!   

Kurser

I Humac vil vi gøre alt for, at du og dit nye Apple produkt får den bedste start. Derfor vil vi gerne undervise dig i alle de fantastiske funktioner, dit nye Apple produkt har. Vi tilbyder kurser, som kan ruste dig bedst muligt i hele Apple’s verden. Vi har stor erfaring og vi ved, at der er meget nyt at tage fat på. Vi finder alle de bedste funktioner og gennemgår dem, så du bliver ekstra glad for dit køb.

 

 

Vi hjælper dig med at få mere ud af din Mac.
På kurset går vi nu endnu mere i dybden med Mac'ens software-opbygning og funktioner, så du bliver toptunet til at få det bedste ud af din Mac. Efter deltagelse får du en folder med tips og tricks til din Mac samt et Mac "ekspres kørekort".

Læs mere

Én til én er en rigtig god måde at lære på.
På kurset går vi nu endnu mere i dybden med Macens software-opbygning og funktioner, så du bliver toptunet til at få det bedst ud af din Mac. Efter deltagelse får du en folder med tips og tricks til din Mac samt et Mac "ekspres kørekort".

Læs mereKurset som hjælper dig til en sikker start.
Tilmeld dig Ny på iPad og vi hjælper dig til at få en god start på din nye hverdag med en iPad. På kurset går vi nu endnu mere i dybden med alle de vigtigste funktioner, så du dermed kan få mest muligt ud af din iPad. 

Læs mere