Singles Day

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

SINGLES DAY

Vi ses igen til Singles Day i 2022

Hvad er Singles Day?

Singles Day er et fænomen der oprindeligt stammer fra Kina som en hyldest til singler. Ettallerne symboliserer singlelivet og er en dag hvor man skal forkæle sig selv med nogle gode tilbud. Dagen har siden sin oprindelse fra start halvfemserne udviklet sig til at være den største shopping-dag i verden. Hos Humac handler det også om uimodståelige tilbud. For dig betyder det, at du har en ny udsalgsdag at se frem til den 11. november.


Find det, der passer perfekt til dig til Singles Day.

Alle tilbud afsløres først den 11. november 2022. og gælder frem til kl. 23.59. Tilbuddet gælder i alle vores butikker og her på hjemmesiden. Hold dig orienteret her på siden. *Tilbuddene til Singles Day gælder hele dagen den 11. november eller så længe lager haves. Humac tager forbehold for udsolgte varer.


Vær blandt de første til at høre om tilbud.

Husk – vil du vil være en af de første der får besked om vores unikke tilbud og få fingrene i en af vores stærkt begrænsede tilbud så skriv dig op til vores nyhedsbrev her.

Hold øje med vores andre tilbudsdage og kampagner. Læs mere om Cyber Monday og Black Friday her.


Gode tilbud på Apple - i butikkerne og online

Hvert år kan du finde masser af skarpe tilbud på et stort udvalg af vores populære Apple-produkter som MacBook, iPad og iPhone og eksklusivt tilbehør hos Humac. Vi holder Singles Day i alle vores butikker og her på shoppen.