Watch Series 4

Levering fra0 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Her er Apple Watch Series 4. Redesignet helt fra bunden, så du kan være endnu mere aktiv, leve sundere og nemmere holde forbindelsen.

Design

Den største skærm på Apple Watch nogensinde. Elektrisk hjertesensor. Digital Crown med helt nyt design og haptisk feedback. Selvom Apple Watch Series 4 ser velkendt ud, er det helt redesignet og sætter nye standarder for, hvad du kan med et ur.

Proaktiv sundhedsmonitor

EKG på dit håndled.¹ Notifikationer ved svag og forhøjet puls samt ved uregelmæssig hjerterytme. Faldregistrering og Nødopkald SOS. Vejrtrækning-urskiver. Det er udviklet til at gøre dig lidt sundere hver dag, og samtidig kan det hjælpe dig med at passe på dit helbred.

EKG

Ultimativ træningsmakker

Automatisk træningsregistrering, ny yoga- og vandretræning og avancerede funktioner til løbere som f.eks. rytme. Se op til fem målinger samtidigt, så du nemt kan holde styr på alle dine foretrukne træningsformer.

Udvidet aktivitetstracker

Nye muligheder for at konkurrere én mod én, aktivitetsdeling med vennerne, personlig coaching, månedlige udfordringer og præstationspræmier. Få al den motivation, du har brug for, så du kan lukke dine aktivitetscirkler hver dag.

Oplev friheden

Walkie-talkie, telefonopkald og beskeder. Streaming af Apple Music og Apple Podcasts.2 Nye måder at bruge Siri på. Med den indbyggede mobilforbindelse kan du gøre det hele på dit ur – også når du ikke har din telefon med.3

Der er et Apple Watch til alle.

Sammenlign