Yousee

Yousee

Grundet den nuværende Covid-19 situation er alle vores butikker lukket og vi kan derfor ikke tilbyde YouSee tilbud. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.Yousee logo

Aktuelle abonnementerFri20


Fri50

Tag mobilen med på rejsen - uden at bekymre dig om regningen

Med et YouSee mobilabonnement kan du roligt tage mobilen med på rejsen til 36 lande i Europa. For med Roaming Europa i dit abonnement, har du fri tale, sms/mms og op til 10 GB data. Du kan ringe lokalt, til Danmark og mellem landene. Og som noget nyt, kan du lytte til alt din yndlings musik med YouSee Musik app’en. Så kan du slappe af og nyde rejsen. Vælger du et mobilabonnement med Roaming World, kan du udover de 36 lande også tage mobilen med til Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Færøerne, Australien, New Zealand, Kina, Singapore, Hong Kong, Malaysia og Japan - altså 48 lande. Du har fri tale, sms/mms og op til 20 GB data. Bemærk, at du i ovennævnte lande ikke kan ringe mellem landene.

Har du ikke Roaming World i dit mobilabonnement, kan du tilmelde dig Rejsedata. Så får du en fast pris på data, hvis du skal rejse til et land udenfor EU. Det koster ikke noget at være tilmeldt.

Har du valgt et abonnement med tale til 54 lande, kan du ringe billigt fra Danmark til udenlandske fastnet- og mobilnumre. Hvor mange timers tale afhænger af det abonnement, du har valgt. Gælder ikke når du er i udlandet.Køb en iPhone med abonnement hos Humac og få Danmarks bedste mobilnetværk

Der er godt nyt for alle med et mobilabonnement og mobilt bredbånd fra YouSee. Teknologisk Institut har for 4. år i træk kåret TDC Group’s mobilnetværk til Danmarks bedste. Rapporten konkluderer blandt andet, at brugerne af TDC Group’s mobilnetværk får den bedste samlede kundeoplevelse. Det betyder meget for os, at vi nu både kan tilbyde det største og nyeste udvalg af produkter fra Apple sammen med den bedst mulige mobile netværksdækning. Når du køber din nye iPhone tilbyder vi derfor tilkøb af YouSee abonnement. Og har du allerede YouSee kan du selvfølgelig udvide eller forlænge dit abonnement.

Med YouSee Mobil er din adgang til 4G den bedste på landsplan. Det betyder, at du får den hurtige 4G-forbindelse på din mobil flest steder i Danmark. Faktisk kan du opleve 4G+ på næsten 1.500 master primært fordelt i København, Århus, Odense, Aalborg, Holstebro, Viborg, Esbjerg, Næstved og Slagelse. De mest markante forskelle på teleselskabernes mobilnetværk opleves på hastigheden. Faktisk går det hele 37 % hurtigere, når du fx henter apps, film og spil. Og hele 34 % hurtigere, når du fx uploader, filer, billeder og videoer på TDC’s mobilnetværk. Derudover er mobilnetværket så stærkt, at du vil opleve flest fejlfrie downloads og markant flere fejlfrie uploads. Vil du have fuld glæde af din mobil, er det en god ide, at være på Danmarks bedste mobilnetværk.