Apple Watch Series 7

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Apple Watch Series 7

Fuld skærm fremad.

Større skærm. Mere robust. Hurtigere opladning. Og powerfulde funktioner i apps som Iltniveau i blodet og EKG. Et sundere dig venter forude.

Køb nu

Skærm

Stor skærm. Enorm forskel.

Alt er nemmere at se og bruge takket være et større skærm­område og en optimeret brugerflade. To eksklusive nye urskiver. Alt sammen i en redesignet urkasse.

Næsten 20 procent større skærmområde og 40 procent smallere ramme end
Apple Watch Series 6.

Skærm

Stærkere. Hele uret rundt.

Mere stødafvisende frontglas. Støvafvisende (IP6X-klassi­ficeret). Og svømme­sikkert i poolen eller bølgen blå med WR50-vandafvisningsgrad.

Stærkere frontglas

LTPO OLED-skærm

Mere robust design

Sundhed

Fremtiden ser sundere ud i fuld skærm.

Mål iltniveauet i dit blod. Tag et EKG. Hold øje med dine søvnmønstre. Få hjælp med Nødopkald SOS. Og træk stikket med Mindfulness-appen.

Skærm

Motivation
i stor stil.

Med aktivitetscirklerne kan du registrere alle de måder, du bevæger dig på. Del dine frem­skridt, og dyst med vennerne.

Følg og maksimér din træning. Uanset om du cykler, løber, løfter vægte eller noget helt fjerde.

Hold forbindelsen

Alt det, du har brug for. Overalt.

Tal i telefon, og send beskeder med mobilforbindelse – helt uden din telefon. Få vejvisning fra Kort. Brug Wallet som nøgle, boardingkort eller til betaling. Og find tusindvis af apps i App Store.

Ansvarsfraskrivelser

Iltniveau i blodet-app: Målingerne fra Iltniveau i blodet-appen er ikke beregnet til medicinsk brug, herunder selvdiagnose og lægekonsultation. Appen er udelukkende skabt til at blive brugt i forbindelse med træning og almindelig velvære.

EKG-app: Appen EKG er tilgængelig med de nyeste versioner af iOS og watchOS på Apple Watch Series 4 og nyere (ikke Apple Watch SE). Se apple.com/dk/watch for at få oplysninger om kompatibilitet. Appen EKG er ikke beregnet til at brugt af personer under 22 år. Takket være EKG-appen er Appen EKG gør det muligt for et Apple Watch at generere en EKG-måling, der svarer til et enkeltafledningskardiogram.

Stødafvisende: Stødafvisningsgrad sammenlignet med forrige generation.

Støvafvisende: Series 7 er klassificeret som støvafvisende (IP6X).

Vandafvisningsgrad: Apple Watch Series 3, Apple Watch SE og Apple Watch Series 7 er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at de kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. De bør dog ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand.

Nødopkald SOS: GPS + Cellular: Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) og Apple Watch SE (GPS + Cellular) kan bruge en mobilforbindelse til Nødopkald SOS. Din iPhone skal være i nærheden, for at du kan bruge Nødopkald SOS på et Apple Watch uden mobilforbindelse. Hvis din iPhone ikke er i nærheden, skal dit Apple Watch have forbindelse til et kendt Wi-Fi-netværk, og du skal indstille Wi-Fi-opkald.

Mobilnetværk: Mobilforbindelse kræver trådløst dataabonnement. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere. Forbindelsen kan variere afhængigt af de tilgængelige netværk. Roaming i udlandet understøttes ikke. Se listen med mobiludbydere og enheder på apple.com/dk/watch/cellular. Få yderligere hjælp til indstilling på support.apple.com/da-dk/HT207578.

App Store: Apps kan hentes i App Store.

Apple Music: Apple Music kræver abonnement.

Notifikation om uregelmæssig hjerterytme: Notifikationer om uregelmæssig hjerterytme kræver den nyeste version af watchOS og iOS. Funktionen er ikke beregnet til at blive brugt af personer, der er under 22 år, eller som tidligere er blevet diagnosticeret med atrieflimren.

Internationalt nødopkald: Funktionen til internationale nødopkald kræver Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) eller Apple Watch SE (GPS + Cellular). Se en liste over lande og områder, som understøtter funktionen, på apple.com/dk/watchos/feature-availability.

Hurtigere opladning: Test udført af Apple i august 2021 med testmodeller af Apple Watch Series 7 (GPS) og Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) med et hurtigt magnetisk oplader til USB-C-kabel til Apple Watch (A2515-modellen) og Apple USB-C-strømforsyning på 20 W (A2305-modellen) samt Apple Watch Series 6 (GPS) og Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) med det magnetiske opladerkabel til Apple Watch (A2255- og A2256-modellerne) og Apple USB-strømforsyningen på 5 W (A1385-modellen). Hver enkelt blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software. Opladningstiden varierer i forhold til område, indstillinger og miljøfaktorer. De faktiske resultater vil variere.

(PRODUCT)RED: En del af overskuddet fra salget af (PRODUCT)RED går til Den Globale Fond.

Remme: Udbuddet af remme kan variere.

Kompatibilitet: Apple Watch Series 7 kræver iPhone 6s eller nyere med iOS 15 eller nyere. Apple Watch SE og Apple Watch Series 3 kræver iPhone 6s eller nyere med iOS 14 eller nyere.

Tilgængelige funktioner: Funktioner og egenskaber kan blive ændret. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Se en komplet liste på apple.com/dk/watchos/feature-availability.