studie

Studie Studie header

Køb med studierabat på humac.dk

Er du under uddannelse, eller underviser på en uddannelse, får du studiepris på din nye Mac eller iPad - også online.
OBS! Studieprisen vises først, efter at du har uploadet et billede af dit studiekort eller optagelsesbrev

Læg produktet i kurv

1: Læg produktet i kurv

Gå til betaling

2: Gå til betaling

Upload studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel

3: Upload studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel

Gennemfør betaling

4: Gennemfør betaling

Her finder du din studiepris


Studie header
Studie

MacBook.
Et smart valg.
Også i fremtiden.


Studie header

En computer, du vil elske.

Mac er brugervenlig, sikker og spækket med power. Den leveres med smukt designede programmer der kan booste din produktivitet og kreativitet. Mac er udviklet til at arbejde sammen med iPhone og iPad som ingen anden computer. Og fordi Apple bygger softwaren og hardwaren sammen, leverer Mac den bedst mulige oplevelse. Derfor vælger rigtig mange Mac til studiet.MacBook Air

MacBook Air

Skal du investere i din første Mac? Så er MacBook Air det perfekte valg. Den mest sælgende Mac, som dækker de flestes behov. Hvad enten du skal begynde på gymnasiet eller universitetet, så får du her en computer, der helt sikkert passer til dit behov.

Se studiepriser      Læs mere

Se tilbehør til Mac

MacBook Pro

MacBook Pro 13"

De nye MacBook Pro modeller med Touch Bar er til dig, der arbejder med krævende programmer i forbindelse med dit studie. Den nyeste teknologi gør, at du er med helt fremme og ikke skal gå på kompromis.

Se studiepriser      Læs mere

Se tilbehør til Mac

MacBook Pro 16

MacBook Pro 16”

Yder mere end resten af klassen. Den redesignede MacBook Pro har en banebrydende ydeevne og en betagende 16" Retina-skærm, så du kan skabe hvad som helst, hvor som helst.

Se studiepriser      Læs mere

Se tilbehør til Mac


Premium Edition

Premium Edition

Brug for flere muskler?

Vi har skabt Premium Edition til dig, som stiller ekstra store krav til din maskines performance. Bygget med ekstra RAM, en hurtigere processer eller mere hukommelse. Som studerende og underviser får du altid 10% studierabat på Premium Edition-modellerne. Du kan bygge din egen, eller vælge en af dem vi allerede har bygget med de mest populære konfigurationer.

Læs mereiPad. En utrolig måde at
opdage, lære og være kreativ på

iPad

iPad

iPad er det perfekte supplement til din Mac eller til dig, der ønsker mere alsidighed i hverdagen. Hvad enten du vil tage noter i fysik- eller dansktimen. Med mere end 1 million apps i App Store, har du verden lige under dine fingerspidser med en iPad.

Se studiepriser      Læs mere

Se tilbehør til iPadiPad Pro

iPad Pro

Med iPad Pro får du en enhed, der næsten udvisker forskellen mellem en tablet og en computer. iPad Pro har kræfter som en computer, men er lige så let at ha’ med som en tablet. Og med en Apple Pencil har du mulighed for at udtrykke dig både kreativt og professionelt.

Se studiepriser      Læs mere

Se tilbehør til iPadiPad Air 4

iPad Air

iPad Air (4. gen.) kan meget mere end en computer og gør det på simplere og mere intuitive måder. iPad Air kommer i et farverigt design og med en imponerende Liquid Retina-skærm fra kant til kant.

Se studiepriser      Læs mere

Se tilbehør til iPad
iMac. Utrolig. Smuk.
iMac

Over en milliard farver, som gengives med enestående præcision. Og et dynamisk område, der kommer til at revolutionere det profes­sionelle workflow. Apple Pro Display XDR – verdens bedste profes­sionelle skærm. Den første Retina 6K-skærm på 32" nogen­sinde. Lysstyrke på op til 1600 nits. Et kontrast­forhold på impo­nerende 1.000.000:1 og en superbred synsvinkel. Over en milliard farver, som gengives med enestående præcision.

Se studiepriser      Læs mere

iMac
Studiedelbetaling

Del din betaling op over 20 måneder

Vi ved økonomien som studerende kan være lidt stram, så derfor kan du også dele betalingen op - helt uden renter. På den måde håber vi, at du kan komme godt fra studiestart, med det helt rigtige udstyr og uden lommesmerter. Del betalingen op online, eller i en af vores 21 butikker.

Læs meredelbetaling

delbetaling
Lyd til læsesalen.


Studie

iPad

60 milioner sange i lommen

Med Apple Music kan du afspille 60 millioner sange uden reklamer på tværs af alle dine enheder. Stream 60 millioner sange helt uden reklamer. Prøv det gratis i 3 måneder.
Studiepris KUN 49 kr.Prøv det gratis
iPad Pro

Ved uheld er du 100% sikret

Humac+ forsikring dækker både mod tekniske fejl, tab, væskeskader og slag. Humac Plus forsikring sørger samtidig for lynhurtig skadesbehandling, reparation eller erstatning af dit produkt.Læs mere
BuyBack

Vi gør det nemt at være grøn

Få en god pris for dit gamle produkt, uanset mærke, når du opgraderer til et nyt med BuyBack. Vi sikrer at alle dine data slettes og sender brugbare dele til genbrug. Det er sikkert, billigere og bedre for miljøet.Læs mereSkriv dig op


Flere fordele for studerende og undervisere.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev for studerende og undervisere, modtager du eksklusive studietilbud og nyheder, før alle andre.Tilmeld
Hurtig levering

Hurtig levering

Bestil inden kl. 13, og dine varer sendes samme dag, så længe varerne er på lager. Vælg mellem at afhente din pakke i nærmeste GLS pakkeshop eller få dem leveret direkte til døren.Klik og Hent

Klik og Hent

Reserver dit produkt online og afhent i nærmeste Humac-butik allerede efter 2 timer indenfor normal åbningstid. Du kontaktes af butikken så snart dine produkter ligger klar til dig.90 dages bytteret

90 dages bytteret

Ved køb online har du altid 90 dages bytteret hos Humac. Det giver dig mulighed for at returnere et ubrudt og ikke ibrugtaget produkt.