Studie

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Studie

6 % i studierabat på din nye Mac.

Find den Mac, der passer til lige præcis dit studie med 6 % i studierabat.
Kun hos Humac.
pil
Studie

Sådan får du studierabat

Er du under uddannelse, eller underviser på en uddannelse, får du studierabat på din nye Mac (6 %) - også online. Studiepriser finder du her.

Læg produktet i kurv

1: Læg produkterne i kurv
Se hvor du finder studiepriser her

Upload studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel

2: Upload studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel

Gå til betaling

3: Gå til betaling

Gennemfør betaling

4: Gennemfør betaling

OBS! Studieprisen vises i kurven, så snart du har uploadet et billede af dit studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel.

* Studierabatten gælder for alle studerende på danske ungdoms- og videregående uddannelser. Studierabatten gives til lærer og ansatte i det danske uddannelsessystem. Studierabatten kan kun opnåes ved fremvisning / upload af et gyldigt studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel. Dine data behandles i overenstemmelse med Humac’s privatlivsbetingelser.Gem dit studiekort i App'en

Handler du i din lokale Humac-butik, skal du uploade dit studiekort til Humac App’en for at opnå din studierabat (gælder kun iPhone brugere).

Humac App Download
Humac appHvorfor vælge Mac?

Mac er bygget til både at understøtte læring – og gøre den bedre. Den er designet til at være bedre på rigtigt mange måder, og derfor er så mange studerende vilde med at arbejde på Mac.

Hvilken Mac passer til dig? Sammenlign Mac-modeller
MacBook Air
MacBook Air M1

Skal du investere i din første Mac? Så er MacBook Air det perfekte valg. Den mest sælgende Mac, som dækker de flestes behov. Hvad enten du skal begynde på gymnasiet eller universitetet, så får du her en computer, der helt sikkert passer til dit behov.

Se udvalg
MacBook Pro
MacBook Pro M1

De nye MacBook Pro modeller med Touch Bar er til dig, der arbejder med krævende programmer i forbindelse med dit studie. Den nyeste teknologi gør, at du er med helt fremme og ikke skal gå på kompromis.

Se udvalg

Tilbehør til Mac

Studie

Scorer topkarakter i power.

MacBook Pro 16"

Yder mere end resten af klassen. Den redesignede MacBook Pro har en banebrydende ydeevne og en betagende 16" Retina-skærm, så du kan skabe hvad som helst, hvor som helst. En computer som passer til de større behov.

Se udvalg
MacBook Pro 16
MacBook Pro 16
iMac M1

Apple M1-chippen forandrer iMac fuldstændigt, så den er ufatteligt tynd og ekstremt kompetent. Designet til at skille sig ud overalt og samtidig passe perfekt ind i dit liv. Du har aldrig set sådan en computer før. Med et ufatteligt tyndt design, der er muligt takket være Apple M1- chippen. En imponerende 24" 4,5K Retina-skærm med over en milliard farver, der giver dig det store billede med imponerende detaljer. Det bedste kamera og de bedste mikrofoner nogensinde i en Mac, så du både ser godt ud og lyder bedst muligt.

Se udvalg
Studie
Premium Edition
Krævende pensum?

Premium Edition er bygget med ekstra RAM, en hurtigere processer eller med mere hukommelse. Så kan din nye Mac klare selv det mest krævende pensum. Du kan bygge din egen, eller vælge en af dem vi allerede har bygget med de mest populære konfigurationer.

Se vores udvalg af Premium Edition her.

Kundeservice

Chat med dine Apple-eksperter


Skal du investere i din første Mac? Så er MacBook Air det perfekte valg. Den mest sælgende Mac, som dækker de flestes behov. Hvad enten du skal begynde på gymnasiet eller universitetet, så får du her en computer, der helt sikkert passer til dit behov.

Ring til vores Apple-eksperter 70 21 53 53

Kundecenter
Mac udvalg

Hvorfor vælge iPad?

Med iPad kan du hele tiden lære på nye måder. Den er et effektivt værktøj, som mange studerende er vilde med at bruge. Den er tynd, let og robust, og du kan bruge den, præcis som du vil til dine studier – og gøre undervisningen levende som aldrig før.

Hvilken iPad passer til dig? Sammenlign iPad-modeller
iPad

iPad

iPad er det perfekte supplement til din Mac eller til dig, der ønsker mere alsidighed i hverdagen. Hvad enten du vil tage noter i fysik- eller dansktimen. Med mere end 1 million apps i App Store, har du verden lige under dine fingerspidser med en iPad.

Se udvalg

iPad Pro

iPad Pro

Med iPad Pro får du en enhed, der næsten udvisker forskellen mellem en tablet og en computer. iPad Pro har kræfter som en computer, men er lige så let at ha’ med som en tablet. Og med en Apple Pencil har du mulighed for at udtrykke dig både kreativt og professionelt.

Se udvalg

iPad Air 4

iPad Air

iPad Air (4. gen.) kan meget mere end en computer og gør det på simplere og mere intuitive måder. iPad Air kommer i et farverigt design og med en imponerende Liquid Retina-skærm fra kant til kant.

Se udvalg

Studie
AirPods

Lyd til læsesalen.

Studie
Apple Music

70 millioner sange. Halv pris for studerende.

Lyt til 70 millioner sange med studieabonnementet på Apple Music. Du får det til halv pris, men kun som studerende. Apple Music kræver abonnement.


Tilmeld dig nu

Apple music kræver abonnement
plante
BuyBack

Kombiner din studierabat med BuyBack.

Indlever dit gamle produkt, uanset mærke, og få en endnu bedre pris, når du køber en ny Mac med studierabat. Vi sikrer at alle dine data slettes og sender brugbare dele til genbrug. Det er sikkert, billigere og bedre for miljøet.


Læs mere
Delbetaling
Del din betaling op over 20 måneder.

Vi ved økonomien som studerende kan være lidt stram, så derfor kan du også dele betalingen op - helt uden renter. På den måde håber vi, at du kan komme godt fra studiestart, med det helt rigtige udstyr. Del betalingen op online, eller i en af vores 23 butikker.


Læs mere