studie

Levering fra0 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Studie

10% mere eksamensfokus.

Lige nu får du som studerende 10% på alt tilbehør og 6% på Mac og iPad.*

triangle

Sådan får du studierabat


Er du under uddannelse, eller underviser på en uddannelse, får du studiepris på din nye Mac eller iPad - også online. Studiepriser finder du her
OBS! Studieprisen vises først, efter at du har uploadet et billede af dit studiekort, optagelsesbevis eller lønseddelLæg produktet i kurv
1: Læg produkterne i kurv
Se hvor du finder studiepriser her
Gå til betaling
2: Gå til betaling
Upload studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel
3: Upload studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel
Gennemfør betaling
4: Gennemfør betaling* Studierabat er ikke gældende på følgende: Apple TV, AirTags og iPod Touch samt produkter indenfor Gadgets og HomeKit kategorierne.
Studierabatten gælder for alle studerende på danske ungdoms- og videregående uddannelser. Studierabatten gives til lærer og ansatte i det danske uddannelsessystem. Studierabatten kan kun opnåes ved fremvisning / upload af et gyldigt studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel. Kampagnen gælder t.o.m. den 6. juni 2021.
Dine data behandles i overenstemmelse med Humac’s privatlivsbetingelser.

Den rigtige Mac til lige præcis dit studie

Din Mac er starten på noget nyt. Et nyt studie, et nyt semester eller en ny opgave. Uanset om du starter på et helt nyt studie, tager hul på et nyt semester eller skal til at skrive din bachelor eller kandidat, så er Mac essentiel til ethvert studie. Den er din evige studiekammarat, og støtter dig igennem hele din studietid - de nye udfordringer, de lange aftener og de hårde eksamensperioder.

Apples produkter har alt, hvad du skal bruge til at klare alle skoleopgaver. Fra effektiv ydeevne og fantastisk batteritid til indbyggede produktivitet- og kreativitetsprogrammer. Så du er helt klar til undervisningen. Og til alt muligt andet.

Har du brug for eksperthjælp?

Det kan godt være forvirrende at vælge den rigtige Mac til studiet. Hvad skal den kunne, og hvad har man brug for? Vores Apple-eksperter sidder klar ved telefonerne kl.10-19 alle hverdage og på chatten kl.10-15 i weekenden, så du kan få vejledning til at finde den helt rigtige Mac eller iPad til lige præcis dit studie.

Ring til vores Apple-eksperter 70 21 53 53

Apple-eksperter

MacBook. Et smart valg. Også i fremtiden.


Mac er brugervenlig, sikker og spækket med power. Den leveres med smukt designede programmer der kan booste din produktivitet og kreativitet. Mac er udviklet til at arbejde sammen med iPhone og iPad som ingen anden computer. Og fordi Apple bygger softwaren og hardwaren sammen, leverer Mac den bedst mulige oplevelse. Derfor vælger rigtig mange Mac til studiet.

MacBook Air
MacBook Air M1

Skal du investere i din første Mac? Så er MacBook Air det perfekte valg. Den mest sælgende Mac, som dækker de flestes behov. Hvad enten du skal begynde på gymnasiet eller universitetet, så får du her en computer, der helt sikkert passer til dit behov.

Se udvalg

MacBook Pro
MacBook Pro M1

De nye MacBook Pro modeller med Touch Bar er til dig, der arbejder med krævende programmer i forbindelse med dit studie. Den nyeste teknologi gør, at du er med helt fremme og ikke skal gå på kompromis.

Se udvalg

MacBook Pro 16
MacBook Pro 16”

Yder mere end resten af klassen. Den redesignede MacBook Pro har en banebrydende ydeevne og en betagende 16" Retina-skærm, så du kan skabe hvad som helst, hvor som helst. En computer som passer til de større behov.

Se udvalg

Tilbehørsbundles til din nye Mac.

Køb dit tilbehør enkeltvis eller tilføj en bundle, og opnå endnu større besparelser. Vælg mellem den lille, mellem eller store MacBook-bundle.

Se mere

Bundle
Premium Edition
Krævende pensum?

Premium Edition er bygget med ekstra RAM, en hurtigere processer eller med mere hukommelse. Så kan din nye Mac klare selv det mest krævende pensum. Du kan bygge din egen, eller vælge en af dem vi allerede har bygget med de mest populære konfigurationer.

Se vores udvalg af Premium Edition her.
iPad

Super kompetente og helt enkle

iPad er din digitale notesbog, dit mobile kontor, dit fotostudie, din spillekonsol og din hjemmebiograf. Uanset hvilken iPad du vælger, får du den power og funktionalitet, som du ville forvente af en computer, og så er den alsidig, bærbar og nem at bruge, som kun iPad kan være.

iPad
iPad

iPad er det perfekte supplement til din Mac eller til dig, der ønsker mere alsidighed i hverdagen. Hvad enten du vil tage noter i fysik- eller dansktimen. Med mere end 1 million apps i App Store, har du verden lige under dine fingerspidser med en iPad.

Se udvalg

iPad Pro
iPad Pro

Med iPad Pro får du en enhed, der næsten udvisker forskellen mellem en tablet og en computer. iPad Pro har kræfter som en computer, men er lige så let at ha’ med som en tablet. Og med en Apple Pencil har du mulighed for at udtrykke dig både kreativt og professionelt.

Se udvalg

iPad Air 4
iPad Air

iPad Air (4. gen.) kan meget mere end en computer og gør det på simplere og mere intuitive måder. iPad Air kommer i et farverigt design og med en imponerende Liquid Retina-skærm fra kant til kant.

Se udvalg


Kreativt kraftværk

Hils på iMac

Apple M1-chippen forandrer iMac fuldstændigt, så den er ufatteligt tynd og ekstremt kompetent. Designet til at skille sig ud overalt og samtidig passe perfekt ind i dit liv. Du har aldrig set sådan en computer før. Med et ufatteligt tyndt design, der er muligt takket være Apple M1- chippen. En imponerende 24" 4,5K Retina-skærm med over en milliard farver, der giver dig det store billede med imponerende detaljer. Det bedste kamera og de bedste mikrofoner nogensinde i en Mac, så du både ser godt ud og lyder bedst muligt.

Se udvalg

iMac
BuyBack

Kombiner med BuyBack
og betal endnu mindre.

Indlever dit gamle produkt, uanset mærke og få en god pris når du opgraderer til en ny model.
Vi sikrer at alle dine data slettes og sender brugbare dele til genbrug. Det er sikkert, billigere og bedre for miljøet.Læs mere
Studie

Lyd til læsningen

Lyd til læsningen

Studie
iPad

Fordele for studerende og undervisere.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev for studerende og undervisere, modtager du eksklusive studietilbud og nyheder, før alle andre.Tilmeld
Apple Music
70 millioner sange. Halv pris for studerende.
Lyt til 70 millioner sange med studieabonnementet på Apple Music. Du får det til halv pris, men kun som studerende. Apple Music kræver abonnement.


Læs mere

Delbetaling
Del din betaling op over 20 måneder.
Vi ved økonomien som studerende kan være lidt stram, så derfor kan du også dele betalingen op - helt uden renter. På den måde håber vi, at du kan komme godt fra studiestart, med det helt rigtige udstyr. Del betalingen op online, eller i en af vores 23 butikker.


Læs mere


Hurtig levering

Hurtig levering

Bestil inden kl. 13, og dine varer sendes samme dag, så længe varerne er på lager. Vælg mellem at afhente din pakke i nærmeste GLS pakkeshop eller få dem leveret direkte til døren.


Klik og Hent

Klik og Hent

Reserver dit produkt online og afhent i nærmeste Humac-butik allerede efter 2 timer indenfor normal åbningstid. Du kontaktes af butikken så snart dine produkter ligger klar til dig.


90 dages bytteret

90 dages bytteret

Ved køb online har du altid 90 dages bytteret hos Humac. Det giver dig mulighed for at returnere et ubrudt og ikke ibrugtaget produkt.