Studie

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
header

Byt til din perfekte studiemakker.

6 % i studierabat og samtidig 750 kr. ekstra i BuyBack-værdi, når du indleverer din brugte laptop.*
*Tilbuddet forudsætter køb med studierabat og indlevering af en brugt laptop. Maks én BuyBack-voucher pr. køb.
Tilbuddet gælder t.o.m. 29/5/2022 eller så længe lager haves.
pil

Sådan får du studietilbuddet.

Er du under uddannelse, eller ansat på et uddannelsessted, får du studierabat på din nye Mac (6 %) - også online. Studiepriser finder du her.

Indlever din brugte Mac

1: Indlever din brugte laptop i en Humac-butik.

Få vurderet BuyBack-værdi

2: Få vurderet BuyBack-værdi af din laptop, og få en ekstra BuyBack-voucher på 750 kr.

Find din nye perfekte studiemakker

3: Find din nye perfekte studiemakker med hjælp fra vores Apple-eksperter.

Køb en ny Mac

4: Køb en ny Mac med studierabat, og spar også 750 kr. + BuyBack-værdien.

OBS! Studieprisen vises i kurven, så snart du har uploadet et billede af dit studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel.

* Studierabatten gælder for alle studerende på danske ungdoms- og videregående uddannelser. Studierabatten gives til lærer og ansatte i det danske uddannelsessystem. Studierabatten kan kun opnåes ved fremvisning / upload af et gyldigt studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel. Dine data behandles i overenstemmelse med Humac’s privatlivsbetingelser.Gem dit studiekort i App'en

Handler du i din lokale Humac-butik, skal du uploade dit studiekort til Humac App’en for at opnå din studierabat (gælder kun iPhone brugere).

Humac App Download
Humac appBuyBack

Se hvad dit gamle produkt er værd.

Beregn dine produkters BuyBack-værdi direkte i Humac app’en eller prøv her. Du kan selvfølgelig også medbringe dine produkter, og få udregnet BuyBack-værdien i en Humac-butik. Bemærk, dine produkter skal være opladet hjemmefra.

Udregn BuyBack-værdi


Hvorfor vælge Mac?

Mac er bygget til både at understøtte læring – og gøre den bedre. Den er designet til at være bedre på rigtigt mange måder, og derfor er så mange studerende vilde med at arbejde på Mac.

Hvilken Mac passer til dig? Sammenlign Mac-modeller
MacBook Air
MacBook Air M1

Skal du investere i din første Mac? Så er MacBook Air det perfekte valg. Den mest sælgende Mac, som dækker de flestes behov. Hvad enten du skal begynde på gymnasiet eller universitetet, så får du her en computer, der helt sikkert passer til dit behov.

Se udvalg
MacBook Pro
MacBook Pro M1

De nye MacBook Pro modeller med er til dig, der arbejder med krævende programmer i forbindelse med dit studie. Den nyeste teknologi gør, at du er med helt fremme og ikke skal gå på kompromis.

Se udvalg

Tilbehør til Mac

Scorer topkarakter i power.

MacBook Pro. Stor skærm. Fuld power.

Den nye MacBook Pro leverer banebrydende ydeevne til professionelle. Vælg mellem den kraftfulde M1 Pro og den endnu mere kraftfulde M1 Max for at få superkræfter til professionelle arbejdsgange og fantastisk batteritid.1 Og takket være en imponerende 16" Liquid Retina XDR-skærm og en række professionelle porte kan du mere end nogensinde før med MacBook Pro.2

Se udvalg
MacBook Pro 16
MacBook Pro 16
iMac M1

Apple M1-chippen forandrer iMac fuldstændigt, så den er ufatteligt tynd og ekstremt kompetent. Designet til at skille sig ud overalt og samtidig passe perfekt ind i dit liv. Du har aldrig set sådan en computer før. Med et ufatteligt tyndt design, der er muligt takket være Apple M1- chippen. En imponerende 24" 4,5K Retina-skærm med over en milliard farver, der giver dig det store billede med imponerende detaljer. Det bedste kamera og de bedste mikrofoner nogensinde i en Mac, så du både ser godt ud og lyder bedst muligt.

Se udvalg
Premium Edition
Krævende pensum?

Premium Edition er bygget med ekstra RAM, en hurtigere processer eller med mere hukommelse. Så kan din nye Mac klare selv det mest krævende pensum. Du kan bygge din egen, eller vælge en af dem vi allerede har bygget med de mest populære konfigurationer.

Se vores udvalg af Premium Edition her.

Kundeservice

Chat med dine Apple-eksperter


Skal du investere i din første Mac? Så er MacBook Air det perfekte valg. Den mest sælgende Mac, som dækker de flestes behov. Hvad enten du skal begynde på gymnasiet eller universitetet, så får du her en computer, der helt sikkert passer til dit behov.

Ring til vores Apple-eksperter 70 21 53 53

Kundecenter
Mac udvalg

Hvorfor vælge iPad?

Med iPad kan du hele tiden lære på nye måder. Den er et effektivt værktøj, som mange studerende er vilde med at bruge. Den er tynd, let og robust, og du kan bruge den, præcis som du vil til dine studier – og gøre undervisningen levende som aldrig før.

Hvilken iPad passer til dig? Sammenlign iPad-modeller
iPad

iPad

iPad er det perfekte supplement til din Mac eller til dig, der ønsker mere alsidighed i hverdagen. Hvad enten du vil tage noter i fysik- eller dansktimen. Med mere end 1 million apps i App Store, har du verden lige under dine fingerspidser med en iPad.

Se udvalg

iPad Pro

iPad Pro

Med iPad Pro får du en enhed, der næsten udvisker forskellen mellem en tablet og en computer. iPad Pro har kræfter som en computer, men er lige så let at ha’ med som en tablet. Og med en Apple Pencil har du mulighed for at udtrykke dig både kreativt og professionelt.

Se udvalg

iPad Air 4

iPad Air

iPad Air (4. gen.) kan meget mere end en computer og gør det på simplere og mere intuitive måder. iPad Air kommer i et farverigt design og med en imponerende Liquid Retina-skærm fra kant til kant.

Se udvalg

AirPods

Lyd til læsesalen.

Apple Music

70 millioner sange. Halv pris for studerende.

Lyt til 70 millioner sange med studieabonnementet på Apple Music. Du får det til halv pris, men kun som studerende. Apple Music kræver abonnement.


Tilmeld dig nu

Apple music kræver abonnementKan konfigureres på flere måder. 1 Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Læs mere på apple.com/dk/batteries. 2 Skærmen på 16" MacBook Pro har afrundede hjørner i toppen. Målt som et standardrektangel er skærmen 16,2" diagonalt (det faktiske visningsområde er mindre).