Fortrydelse

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Fortrydelse

Læs her om fortrydelse

Ønsker du at fortryde købet, skal dette meddeleles skriftligt indenfor 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen, og varerne skal tilbageleveres til Humac senest 14 dage efter, meddelelse om fortrydelse er afgivet. Fortrydelsesretten kan således ikke udnyttes ved blot at afvise modtagelse af varen. Udnyttelse af fortrydelsesretten kan endvidere ske ved indenfor 30 dage at sende en meddelelse til e-mail adresse: [email protected] eller ved at benytte formularen her på siden.
Meddelelsen skal være en utvetydig erklæring om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan vælge at vedlægge/vedhæfte vores returformular i udfyldt stand, men det er ikke et krav. Formularen finder du i sidste del af Humacs forretningsbetingelser for humac.dk.

Du skal dog altid medsende en kopi af din faktura. Varerne kan enten returneres sammen med meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten eller særskilt senest 14 dage senere.

Alle varer købt på humac.dk sendes til følgende adresse. 
Humac A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V

Mrk.: Fortrydelse


Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur. Gem derfor postkvittering samt evt. Track and Trace nummer, hvis du sender varerne til os. Du har mulighed for at benytte den returlabel som fremgår via link på din ordrebekræftelse eller du kan selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varerne. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Udgifterne til returnering vil afhænge af den specifikke vare. Du opfordres derfor til at orientere dig om priser hos forskellige fragtudbydere. 

Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, inklusiv eventuelle leveringsomkostninger, men med fradrag af eventuel værdiforringelse, hurtigst muligt og senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse af købet. Ved værdiforringelse forstås den eventuelle forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er altid en forudsætning for tilbagebetaling, at varen faktisk er modtaget retur, eller at du har dokumenteret, at varen faktisk er returneret. 

Tilbagebetalingsbeløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du for eksempel betalt med betalingskort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Skulle du have spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte vores Kundecenter på 70 21 53 53.

Print returlabel

På linket forneden kan du printe en returlabel. Husk at påføre ordrenummer i feltet "afsenderens referencenummer."

Returlabel

Navn
Adresse
Årsag til returnering
Navigation