Business

Landing Page - Start Bootstrap Theme

Danmarks største udvalg af Mac

Humac Business

Humac Business har Danmarks største udvalg af Apple produkter til de professionelle. Vi er certificerede af Apple og er altid klar til at finde den helt rigtige løsning til dig, din virksomhed og den situation du er i. 21 fysiske butikker – som er klar til at hjælpe de professionelle.


Find butik Kontakt os

Bruttoløn

100% finansiering
Fuld kasko på alle bestillinger
Outsourcing af support

Dropbox for business

Dine filer, dokumenter, fotos og videoer med dig overalt fra din computer, smartphone eller tablet.

Leasing

Sikkerhed i budgettering
100% fradragsberettiget omkostning
Produktsikring under leasing

Service hotline

Vi er klar til at hjælpe dig:
Telefon: 70 21 53 53
Mail: kontakt@humac.com

Dag til dag levering

Vores medarbejdere er certificerede Apple eksperter. Vi leverer dag-til-dag til din virksomhed.

Landsdækkende service

Med en Humac service og reparationsaftale afhenter og leverer vi dine produkter når de skal repareres.

Skræddersy din Mac

Vælg processor
Konfigurér din Mac med en hurtigere processor og Arbejd endnu mere effektivt. Processoren koordinerer alle de opgaver, som udføres af den hardware og software, der er i din Mac. Så jo mere kraftfuld processoren er, jo hurtigere får din Mac tingene gjort.


Vælg kapacitet
Konfigurér harddisken til en større og få plads til at gemme dokumenter, billeder, musik, videoer og programmer.


Vælg hukommelse (RAM)
Opgradér dine RAM og sæt endnu mere skub i dit arbejde. Jo mere hukommelse din Mac har, desto flere programmer kan du køre samtidig, og desto bedre ydeevne får de.


Vælg tastatur
På alle konfigurerede maskiner, kan du vælge hvilket sprog dit tastatur skal være på.


Få tilbud

MacBook Pro - Nyhed 2019

MacBook Pro har nye niendegenerations 6-core og 8-core Intel-processorer, Turbo Boost op til 4,8 GHz, en strålende og farverig Retina-skærm med True Tone-teknologi, som giver en mere realistisk og naturtro visuel oplevelse, Apples nyeste tastatur, og den alsidige Touch Bar, der giver dig endnu flere måder at være produktiv på. Det er den stærkeste bærbare computer fra Apple. Og den er lige blevet endnu bedre.


Få tilbud

iPad

Med vores store udvalg af iPad, er der med en garanti en model der dækker dit behov. Om end det skal være den helt lille og kraftfulde iPad mini til at besvare mails og læse nyheder på farten til iPad Pro, der er det perfekte redskab til udvikling og arbejde med tunge programmer. Hos Humac finder vi den perfekte iPad til dig.


Få tilbud

MacBook Air

Den kompakte maskine er perfekt til at have med sig rundt, og den lange batteritid, på op til 12 timer, gør, at du ikke behøver at sidde nær en stikkontakt. Kort sagt så giver en Macbook Air dig masser af frihed i hverdagen – uanset om du er i lufthavnen, på kontoret eller sidder hjemme i din sofa. Hos Humac har vi flere forskellige modeller, så du kan få den processor eller harddisk du ønsker.


Få tilbud

iPhone

Har du først prøvet iPhone og det unikke iOS-styresystem, er det svært at gå tilbage til Android, som de fleste andre smartphones benytter sig af. En iPhone er meget brugervenlig og er spækket med smarte funktioner som eksempelvis et rigtig godt kamera, så du kan tage billeder i skarp kvalitet uden at have et almindeligt digitalkamera eller spejlreflekskamera ved hånden. En iPhone er nem at have med i tasken eller i jakkelommen, og den vejer nærmest ingenting, hvorfor den er noget lettere at have med sig på farten.


Få tilbud

iMac

Med en iMac bliver din stationære computer ikke smukkere. Det elegante design får en iMac til at fremstå som et designermøbel på dit skrivebord. Uanset om du vælger den lille iMac 21, eller den store iMac 27, så får du en super god computer, der vil lette din hverdag i mange år frem.


Få tilbud

Tilbehør

Hos Humac tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør til alle dine Apple-produkter. Vi har covers til iPhone og iPad, tasker og sleeves til Mac, opladere og adaptere til din Mac, Office, Canon printere, urrem til Apple Watch, høretelefoner fra B&O og mange flere produkter.


Få tilbud