Business BuyBack

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
buyBack logo

Vi køber jeres brugte enheder

Vi køber jeres gamle enheder, uanset mærke, og giver jer en god pris på jeres nye Apple-produkter. Det er lettere for jer. Og bedre for miljøet.

triangle
Få et prisoverslag

buyBack logo

Sådan fungerer det


Udvalg
1. Få et prisoverslag fra din Humac Business kontaktperson.

Kontakt vores Key Account Managers, hvis du ønsker et prisoverslag på jeres gamle produkter. De udregner herefter en BuyBack-pris på jeres gamle produkter på baggrund af stand, brugstegn, alder mm..


Fast ydelse
2. Aflever jeres gamle enheder og få et BuyBack Business-tilgodebevis.

Når I har godkendt aftalen, sender vi jer alt nedpakningsudstyr. Hvis I ønsker hjælp til sikker og korrekt nedpakning af en af vores Key Account Managers, kan dette aftales nærmere.


Opgrader
3. Brug tilgodebeviset til at købe helt nye enheder.

Du kan handle når og hvor du ønsker. Enten i en af vores 22 Humac-butikker fordelt over hele landet eller via din Key Account Manager.

Bedre for miljøet.

Kan dit indleverede produkt ikke genbruges, bliver det så vidt som muligt genanvendt, og alle de dele der er brugbare, tages ud og genanvendes i andre produkter. De produkter, der skal skrottes bliver sendt til 100% genbrug - dvs. det bliver skilt ad og brugt i andre produktionsprocesser efter de højeste miljømæssige krav.
buyBack logo
Få en god, grøn leasingaftale

Kombiner BuyBack med Humac Busines Leasing. Så kommer I af med jeres gamle enheder, og får det nyeste nye til endnu lavere månedlige omkostninger.

Få et prisoverslag

Hvad sker der med mine produkter?

buyBack logo
Question

Ofte stillede spørgsmål


Hvem kan benytte sig af BuyBack Business?


Alle firmaer med gyldigt CVR nummer som har IT-udstyr liggende, kan benytte dig af BuyBack Business. Du skal blot forespørge Humac Business om, hvad dit gamle IT-udstyr er værd.


Hvordan udregnes BuyBack-værdien?


Prisen på udstyret udregnes på baggrund af stand, brugstegn, alder mm. Udstyr som fremstår i pæn stand uden tydelige ridser, buler, med tilhørende lader og oplåst af bruger, har mere værdi end enheder med skærmbrud, ridser og buler. Naturlige brugstegn anses ikke som værende værdiforringende. Som firma kan du med fordel indsamle udstyr i større mængder. Her vil du modtage et samlet bud på tilbagekøb i en mail, som du ganske uforpligtende kan be- eller afkræfte.


Hvordan fungerer afleveringen af udstyr?


Når I har accepteret jere BuyBack-tilbud, fremsender vi nedpakningsudstyr til jer. Hvis I ønsker hjælp til sikker og korrekt nedpakning af jeres Key Account Manager, kan dette aftales med denne. Når udstyret er forsvarligt pakket sammen, sendes vægt og størrelse på kasser til Humacs BuyBack-partner. Afhentning med fragtfirma aftales på det tidpunkt, som passer jer.


Det skal du vide inden


Værdien af jeres gamle mobiltelefoner eller bærbar computere vurderes ud fra mærke, model og produktets stand. Som udgangspunkt kræver vi, at al elektronik indleveres med original oplader og som et minimum kan tændes. Jo bedre stand jo højere værdisætning. Alle produkter gennemgår et eftersyn og ud fra produktets stand afgøres BuyBack-prisen. Derfor kan prisen også variere fra produkt til produkt.
Bemærk: Vi modtager flest gamle Apple-produkter, men tager også imod mobiltelefoner og bærbar computere af andet mærke.


Sådan håndterer Humac mine gamle produkter


Hvis dit produkt virker uden problemer, bliver det renset for al data og solgt videre udenfor Danmark. Virker dit produkt ikke, bliver det så vidt som muligt genanvendt og alle de dele der er brugbare tages ud og genanvendes i andre produkter. De produkter, der skal skrottes bliver sendt til 100% genbrug - dvs. det bliver skilt ad og brugt i andre produktionsprocesser efter de højeste miljømæssige krav. Vi stiller høje miljøkrav til vores samarbejdspartner, der er er certificeret i følgende: Quality Management System standard: ISO 9001:2015, Environmental Management System standard: ISO 14001:2015, Waste permit issued by Estonian Environmental Board for the processing site (L.JA/328391) WEEE Producer Compliance, Currently working on ISO 27001, Compliant with GDPR requirements.