Om Humac

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Om Humac

Humac A/S blev etableret i 1989 og er 100% ejet af Inventive Retail Group, Moskva. Inventive Retail Group driver Monobrand butikker for en række kendte mærkevare producenter, heriblandt: Apple, Lego, Samsung, Sony, Nike, UNOde50 og Street Beat.

Humac har solgt og serviceret Apple-produkter siden 1989, først under selskabet ”Apple Universitets Center”, siden er fusioner og sammenlægninger med islanske Öflun og norske Office-Line resulteret i Humac A/S. Humac står for at bringe HUman og MAC’s sammen og det har siden 1989 været vores målsætning at levere Danmarks bedste Kundeoplevelse ved køb og servicering af Apple’s produkter.

Humac Butikker

Humac er certificeret af Apple som Apple Premium Reseller (APR) kæde, og vi er den eneste i Danmark som har denne status. Det betyder at vi skal leve op til Apple’s krav omkring eksponering af produkter, uddannelsesniveau hos vores medarbejdere og kunne give rådgivning og kundeoplevelse – hver gang. APR certificeringen garanterer således kvalitet i form af højt serviceniveau og dybdegående viden omkring Apples produkter i alle Humac’s butikker.

Humac er derved også den største selvstændige Apple Premium Reseller i Norden.
Siden 1. maj 2009 har vi været en del af Inventive Retail Group i Moskva og derved Europas største Apple Premium Reseller.
1. september 2014 overtog Humac Eplehuset’ s 7 butikker og 3 serviceværksteder i Danmark. 
Humac’s hovedkontor ligger i Glostrup, København, hvor også vores Kundecenter besvarer henvendelser og opkald fra alle vores kunder.
Vi har i øjeblikket 23 butikker og 250 ansatte fordelt over hele landet (find din nærmeste butik her)

Humac Business

Ud over vores APR konceptbutikker har vi også en stor erhvervsafdeling med kørende konsulenter i Jylland og på Sjælland. Vores erhvervsafdeling tilbyder effektive og professionelle IT-løsninger til alle typer virksomheder i dansk erhvervsliv. Vores kunder spænder fra enkeltmandsvirksomheder til større virksomheder med flere hundrede medarbejdere. Vi har en dybdegående viden om Apples produkter - og ikke mindst indgående viden om integration af Apple-produkter i virksomhedernes infrastruktur samt rådgivning på leasing og bruttolønsordninger.
Du kan kontakte Humac Business på telefon +45 70 21 53 53 eller mail: Businessdk@Humac.dk

Service & værksted

Humac har egne service værksteder med titlen Apple Authorized Service Provider (AASP). AASP er et kvalitetsstempel fra Apple, som betyder at vi kun udfører autoriseret service på Apple produkter og med godkendte originale reservedele. Det er din sikkerhed for at dit produkt bevarer sin reklamationsret og fungerer optimalt også efter et serviceforløb. Vi samarbejder med StayOnline, der driver vores service værksteder med den fornødne viden og kompetancer. Humac og StayOnline tilbyder landsdækkende og autoriseret serviceløsninger, hvor alle medarbejderne har været igennem intensive uddannelsesforløb og certificeringer hos Apple.
Serviceværkstederne tager sig af alle serviceopgaver. Heriblandt diagnostik, reparation, installation, systemopdatering, opgradering og vedligeholdelse.

Har du købt Apple produkter andre steder end hos Humac ?
Uanset hvor du har købt dit Apple produkt kan du altid få det serviceret hos Humac. Vi servicerer dit produkt under dets reklamationsret også selvom du har din reklamationsret hos en anden forhandler eller har købt produktet på nettet.

Rentefri.dk

Humac tilbyder en bred vifte af finasieringsmuligheder i vores butikker.
Og på Rentefri.dk kan vi tilbyde endnu flere produkter med rentefri finansiering. Rentefri.dk tilbyder finansiering over 10, 20 eller 30 måneder på kategorier som Apple, gaming og fritidsudstyr - helt uden omkostninger.

0 % i rente

0 kr. i oprettelse

0 kr. i gebyr

Du kan se mere om rentefri.dk på: https://www.rentefri.dk

 

Informationer om Humac A/S
Humac A/S - CVR. nr. 13397597
Telefon: +45 70 21 53 53
Mail: kontakt@humac.dk

Navigation