Taxfree

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Taxfree

Køb Taxfree på humac.dk

Formularen virker på nuværende tidspunkt ikke. Du er velkommen til at skrive til vores TaxFree afdeling på taxfree@humac.com som vil hjælpe dig med din TaxFree anmodning


Sådan fungerer det

Du kan med fordel få refunderet momsen på dine køb hos Humac, hvis du har fast bopæl i et land udenfor EU, som f.eks. Kina og Australien.
 Bemærk at der undtagelsesvis er visse EU-lande, der stadig berettiger dig til momsrefusion uagtet ovenstående. Du kan dog ikke søge momsrefusion, hvis du er bosat i følgende lande: Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxemburg, Malta, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, m. fl. Du kan læse mere om reglerne for momsrefusion på Skats hjemmeside.

Sådan gør du

Ønsker du at handle taxfree (momsfrit) i en af vores butikker, kan det gøres på to måder. Enten ved hjælp af TaxFree-kuponer, der udfyldes af vores sælger i butikken, eller ved hjælp af en toldstempling af den oprindelige faktura.

Brug af TaxFree-kuponer

Vi har TaxFree-kuponer i alle vores butikker, der udfyldes og vedhæftes din faktura i forbindelse med dit køb i butikken. Det er den metode vi anbefaler og det er den metode som er nemmest for dig. Kuponen indleveres til Tax Free i lufthavnen, inden check-in ved hjemrejse. Læs mere om proceduren for TaxFree-kuponer på TaxFrees hjemmeside.

Brug af toldstempling

Har du glemt at få udfyldt din TaxFree-kupon i butikken, så bare rolig. Ved indrejse i dit hjemland skal du bede om at få toldstemplet din oprindelige faktura. Denne scannes og sendes herefter til vores regnskabsafdeling sammen med dokumentation for bopæl og dit registrerings- og kontonummer (med henblik på udbetaling af momsbeløbet) via blanketten her på siden. Det bemærkes dog, at vi tager et håndteringsgebyr på DKK 250,- på køb under DKK 8.000,-. Beløbet forventes at være retur indenfor 14 hverdage. 

Navn
Adresse
Bank
Kun én fil.
64 MB grænse.
Tilladte typer: gif jpg png odf pdf doc docx rar zip.
Navigation