AppleCare+ Høretelefoner

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
AirPods

Beskyt dine høretelefoner med AppleCare+.

Få ekstra dækning med AppleCare+ til AirPods, Beats-øretelefoner eller Beats-hoved­telefoner. Du får adgang til service og support samlet ét sted fra Apple-eksperter, som kan hjælpe med at løse de fleste problemer under en enkelt samtale.
Tilføj AppleCare+ til dine høretelefoner i kurven.
Find dine høretelefoner her.

Service og support fra Apples eksperter

certificeret service og support
Apple-certificeret service og support
Først i køen
Først i køen til teknisk support1
Dækning af op til to skadehændelser
Få dækning af et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld3
Batteriservice
Batteriservice3


Reparationer, udskiftning og service

Med AppleCare+ er dine høretelefoner dækket i for­bindelse med reparationer eller udskiftninger. Dækningen gælder ubegrænset antal skadehændelser om året som følge af uheld3. Ved hver skadehændelse opkræves et ekstragebyr på 199 kr. Dækningen gælder også batterier med mindre end 80 % af den oprindelige kapacitet.

Hardwaredækning

Hardwaredækning Dine AirPods, Beats-øretelefoner eller Beats-hoved­telefoner
Hardwaredækning Batteri3
Hardwaredækning Medfølgende USB-opladerkabel

Softwaresupport

Softwaresupport Ved hjælp af Siri
Softwaresupport Bluetooth-for­bindelse


Sådan får du support

Få service og support fra Apples eksperter samlet ét sted.

Global reparationsdækning

Service samme dag

Lokal Apple-hardwareservice på rejser i Europa4

Service på stedet

Hurtig udskiftningsservice

Apple kan sende en erstatningsenhed, så du ikke behøver at vente på reparationen.5

Apple-autoriseret

Vi er en Apple-autoriseret serviceudbyder. Vores teknikere er Apple-uddannede, så du kan trygt overlade alle dine Apple-enheder til os. Vi bruger originale Apple-reservedele til at foretage Apple-certificeret reparation. Vores reparationer er omfattet af garanti 90 dage, eller så længe din Apple-garanti eller dækning med AppleCare+ gælder, i det den længste periode er gældende.

1 Evt. mod betaling af lokal telefontakst. Telefonnumre og åbningstider kan variere, og der kan forekomme ændringer.

2 Din hardwaredækning fra AppleCare+ starter den dag, hvor du køber AppleCare+. Det betyder, at hvis du tilkøber AppleCare+ inden for 60 dage efter købet af dine hoved­telefoner, vil du kun modtage hardwaredækning fra AppleCare+ fra denne dato. Din tekniske support fra Apple starter ved udløb af de 90 dages gratis tekniske support, der starter, når du køber dine hovedtelefoner. Begge typer dækning slutter 24 måneder efter den dag, hvor du køber AppleCare+.

3 Dækningen gælder kun for de købte AirPods, Beats-øretelefoner eller Beats-hoved­telefoner og originalt, medfølgende tilbehør og dækker (i) batterier med mindre end 80 % af den oprindelige kapacitet og (ii) ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld. Der opkræves et ekstragebyr på 199 kr. for hver hændelse. Erstatningsudstyr leveret af Apple som en del af reparations- eller udskiftningsservicen kan være nyt eller have samme kvalitet som nyt udstyr med hensyn til ydeevne og stabilitet. Se alle betingelserne på apple.com/dk/legal/sales-support/applecare/applecareplus/dk

4 Dækning af teknisk support giver adgang til teknisk rådgivning, som en kunde ellers muligvis ville blive opkrævet et gebyr for.

Fordelene ved AppleCare+ er et supplement til de rettigheder, danske forbrugere har i henhold til købeloven. Klik her for at se flere oplys­ninger. Køb af AppleCare+ er ikke en forudsætning for at købe hovedtelefoner.

AppleCare+ produkter tilbydes af Apple Distribution International Limited ("ADI"), med registreret hovedsæde i Cork og dets registerede adressekontor på Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill Cork, Republikken Irland. ADI er registreret hos Virksomhedsregistreringskontoret under register nummer 470672 og er reguleret af Central Bank of Ireland som forsikringsformidler, med tilladelse til at tilbyde sine tjenester i Danmark under Fri Udveksling af Tjenesteydelser regimet. For mere information besøg venligst http://registers.centralbank.ie. ADI er berettiget til at modtage forsikringspræmier på vegne af AIG Europe S.A.

AIG Europe S.A. er et forsikringsselskab med R.C.S. Luxemborg nummer B 218806. AIG Europe S.A. har hovedkontor på adressen D Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemborg, http://www.aig.lu. AIG Europe S.A. er meddelt tilladelse af Luxemborg Ministère des Finances og underlagt tilsyn af Commissariat aux Assurances 7, boulevard Joseph II, L-1840 Luxemborg, GD de Luxemborg, telefonnummer: (+352) 22 69 11 - 1, [email protected], http://www.caa.lu

AIG Europe, dansk filial af AIG Europe S.A., Luxemborg, har registreret adresse Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, CVR-nr. 39475723, og er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. Finanstilsynets kontaktdetaljer er Århusgade 110, 2100 København Ø, telefonnummer (+45) 33558282, www.finanstilsynet.dk.