Buy Back Business

Levering fra0 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Yousee
bruttoløn

Humac business tilbyder at købe dit gamle produkt tilbage


Få en god pris for dit gamle produkt, uanset mærke, når du opgraderer til et nyt med BuyBack.
Vi sikrer at alle dine data slettes og sender brugbare dele til genbrug. Det er sikkert, billigere og bedre for miljøet.

Alle kan benytte sig af BuyBack

Alle kan benytte sig af BuyBack

Trænger din gamle mobiltelefon eller bærbar computer til en gevaldig opgradering?
Eller vil du bare gerne have det nyeste af det nye fra Apple? Uanset hvad kan du skifte til en ny iPhone, Mac, Apple Watch eller iPad med god samvittighed, når du sparer på både pengepung og miljø. Afleverer du din gamle mobiltelefon eller bærbar computer hos os, så sikrer vi at alle data slettes og at brugbare dele klargøres til genbrug - samtidigt med at dele der ikke kan genbruges afskaffes på en miljørigtig måde.
Og nåh ja, så køber vi din gamle elektronik, uanset mærke, med et nedslag i prisen på dit nye Apple-produkt.

Alle BuyBack priser udregnes i butikken

Alle BuyBack priser udregnes i butikken

Besøg vores nærmeste butik og tag din gamle mobiltelefon eller bærbar computer med.
Så udregner vi en tilbagekøbspris til dig indenfor 5-10 minutter og står klar med den rette ekspertviden om dit nye Apple-produkt. Er varen på lager kan du tage den med ud af butikken samme dag. Du kan indlevere så mange gamle produkter, som du kan slæbe ned i vores butik.

Bemærk: Din BuyBack værdi kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller tilgodebevis, men fratrækkes dit køb i butikken med det samme.

Det skal du vide inden du besøger butikken

Det skal du vide inden du besøger butikken

Værdien af din gamle mobiltelefon eller bærbar computer vurderes ud fra mærke, model og produktets stand. Som udgangspunkt kræver vi at al elektronik indleveres med original oplader og som et minimum kan tændes. Jo bedre stand jo højere værdisætning.
Alle produkter gennemgår et eftersyn og ud fra produktets stand afgøres BuyBack-prisen. Derfor kan prisen også variere fra produkt til produkt.

Bemærk: Vi modtager flest gamle Apple-produkter, men tager også imod mobiltelefoner og bærbar computere af andet mærke. BuyBack-priser udregnes på daglig basis og kan derfor skifte.

Sådan håndterer vi dit gamle produkt

Sådan håndterer vi dit gamle produkt

Hvis dit produkt virker uden problemer, bliver det renset for al data og solgt videre udenfor Danmark. Virker dit produkt ikke, bliver det så vidt som muligt genanvendt og alle de dele der er brugbare tages ud og genanvendes i andre produkter.
De produkter, der skal skrottes bliver sendt til 100% genbrug - dvs. det bliver skilt ad og brugt i andre produktionsprocesser efter de højeste miljømæssige krav. Høje krav til vores samarbejdspartner Vi stiller høje miljøkrav til vores samarbejdspartner, der er er certificeret i følgende: Quality Management System standard: ISO 9001:2015, Environmental Management System standard: ISO 14001:2015, Waste permit issued by Estonian Environmental Board for the processing site (L.JA/328391) WEEE Producer Compliance, Currently working on ISO 27001, Compliant with GDPR requirements.