Presse

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Presse

Pressemeddelelser

Humac åbner Danmarks første Apple Premium Partner-butik i FRB.C Shopping

Fredag den 28. april åbner Humac den første Apple Premium Partner-butik i Danmark. Det sker kl. 8 i FRB.C Shopping – også kaldt Frederiksberg Centret - lige i hjertet af Frederiksberg. Den eksisterende Humac-butik har været under ombygning siden den 3. april.

”Vi er utroligt glade for at åbne vores Apple Premium Partner-butik og kunne præsentere en indretning i det velkendte minimalistiske Apple-design i absolut topklasse.  Som altid inviterer vi vores kunder til at gå på opdagelse i de nyeste produkter fra Apple og få den bedste support fra vores kyndige butikspersonale, som alle er Apple-eksperter. Og nu kan det gøres i disse førsteklasses lækre og inspirerende omgivelser, som vi er stolte af at præsentere. Vi har skabt de allerbedste rammer for en helt særlig kundeoplevelse,” siger Christian Toft, CEO i Humac A/S.

FRB.C Shopping tilbyder med sine 29.000 kvm i hjertet af Frederiksberg og 90 spændende butikker i lyse, flotte og moderne rammer de bedste shoppingmuligheder og er det mest prisbelønnede shoppingcenter med 10 priser, både danske og internationale, og det eneste shoppingcenter i Skandinavien, der har vundet en VIVA-Award.

”Det betyder meget for FRB.C Shopping at have en Humac-butik, fordi vi har et kræsent publikum, som forventer premium kundeoplevelser, og det leverer Humac. At vi så ovenikøbet får den første Apple Premium Partner-butik i Danmark i netop vores shoppingcenter, er vi virkelig glade for og stolte af. Jeg er sikker på, at det vil være med til at tiltrække de mest kvalitetsbevidste kunder til FRB.C Shopping,” siger Thomas Thalbitzer, Center Manager FRB.C Shopping.

Ved åbningen fredag den 28. april kl. 8 vil der naturligvis være fantastiske åbningstilbud, og man skal være forberedt på en ganske særlig Apple-oplevelse.

Henvendelser fra journalister

CEO Christian Toft

Mail: ct@humac.com

Navigation