Premium Edition

Premium Edition
Premium Edition logo

Premium Edition

Til de kunder som stiller helt særlige krav til deres maskines performance.

MacBook Air

Maskiner der kan noget helt særligt

Eksempelvis med ekstra RAM og en endnu hurtigere processor. Det er vi de eneste i Danmark der kan, og det er vi stolte af. Med Premium Edition er det lige meget, hvilke krav du har til din MacBook, der er altid en maskine, som passer perfekt til dine ønsker.

Vi kan bygge præcis den maskine som netop du ønsker! Vi har allerede bygget de mest populære maskiner, så de er på lager i vores webshop og i vores butikker så du kan få den med hjem i dag.

Premium Edition maskinerne opgraderer vi typisk med


lagring ikon
Større lagring (Harddisk)

Du kan opgradere en MacBook Pro 15” op til 4 TB SSD lagring.

lagring ikon
Hurtigere processor

Op til 2.9 GHz 6-core Intel Core i9-processor.

lagring ikon
Større hukommelse (RAM)

15" MacBook Pro kan konfigureres med op til 32 GB højtydende 2400 MHz DDR4-hukommelse.

Større hukommelse (RAM)

Multitasking på Mac

Jo mere hukommelse din Mac har, desto bedre er du i stand til at multitaske på computeren. En opgradering af RAM er særligt til dig, der skal bruge flere professionelle programmer på samme tid, som f.eks. Final Cut Pro og Adobe-pakken. Med Premium Edition fra Humac, kan du opgradere hukommelsen på din Mac - helt op til 32 GB. Så er du sikker på en optimal performance - også når der er tryk på.

multitasking
Større lagring (harddisk)

Plads til det hele

MacBook Pro kommer som standard med en SSD-lagering på 256 GB eller 512 GB. En opgradering af lagringspladsen er til dig, som har brug for at have en masse store filer gemt på din Mac, eller for at installere flere og større programmer. Med Premium Edition kan du opgradere helt op til 4 TB lagring. Så har du ikke behov for en ekstern harddisk eller for at gemme i skyen.

Plads
Hurtigere processor

Hurtigere programmer

Jo mere kraftfuld processoren er på din Mac, jo hurtigere kan du få klaret opgaverne. Så for at få det maksimale ud af dine vigtigste programmer, skal maskinen have stor ydeevne. Denne form for opgradering er derfor specielt til dig, som arbejder med opgaver, der kræver ydeevne til databehandling ud over det sædvanlige, eksempelvis rendering af 3D-grafik eller store datamængder i Excel.

processor
cto

Skal din Mac kunne noget helt specielt? Besøg en af vores butikker og sammensæt din egen

For at din Mac skal kunne leve op til specielle performancekrav og tunge opgaver, kan du selv kombinere de tekniske områder du ønsker og forbedringer.

Vores Apple eksperter står klar i butikken til at hjælpe dig.

Køb din Premium Edition over 10 eller 20 måneder - helt uden ekstra omkostninger

000 finansiering

Lån op til 60.000 kr. og del betalingen op
I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder Humac, at du kan dele betalingen af din Premium Edition op over 10 eller 20 måneder, helt uden renter og gebyrer. Du betaler kun en fast lav månedlig ydelse i 10 eller 20 måneder, uden skjulte renter og gebyrer. Når du er færdig med at betale, har du derfor kun betalt for din maskine og ikke mere. Helt enkelt og gennemsigtigt. Du kan dele betalingen op for produkter mellem 2.000 kr. og 60.000 kr.

Ansøg direkte, når du handler på i din lokale Humac butik. Har du yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på 70 21 53 53Premium Edition logo

Premium Edition - kun i Humac

MacBook Pro 13
MacBook Pro 13”

MacBook Pro 15
MacBook Pro 15”

MacBook Air 13
MacBook Air 13”