Presse

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Presse

Pressemeddelelser

Humac kæden overgår til dansk ejerskab

Glostrup, den 29. april 2022

Humac A/S, der er Danmarks største Apple forhandler med 22 butikker fordelt over hele Danmark, er i dag overgået til et 100 % dansk ejerskab under Jacob Andersen Holding ApS. Humac, der er autoriseret forhandler og servicepartner på Apple produkter i Danmark, ”klipper” dermed alle bånd til dets tidligere russiske ejer.

"Humac, har de seneste 13 år været ejet af en russisk investor, men efter den 24. februar 2022 stod det hurtigt klart, for både den russiske ejer og den danske ledelse i Humac, at dette ejerskab ikke kunne fortsætte. Vi har derfor arbejdet intensivt på at sikre et nyt ejerskab af Humac de seneste uger. Jeg er derfor glad for, at vi nu har sikret den forsatte drift af Humac under dansk ejerskab af Jacob Andersen Holding” udtaler Michael Bech, CEO i Humac. 


”Hverken den danske ledelse i Humac eller den tidligere ejer havde forudset den russiske invasion i Ukraine. Jeg er derfor også glad for, at vi med Jacob Andersen Holdings overtagelse af Humac, nu er fri af enhver relation til Rusland og at vi nu er et 100% ejet dansk selskab”, fortsætter Michael Bech.


”De seneste godt 2 måneder har været en hård periode for alle medarbejderne i Humac og særligt at skulle modtage daglig kritik af vores daværende ejerskab. En kritik vi har haft fuld forståelse for. Den hårde periode er nu afløst af stolthed hos alle medarbejdere. Stolthed over at være en del af en nu danskejet og danskledet arbejdsplads med mere end 250 gode og entusiastiske kollegaer. Fokus kan hermed igen rettes mod salg og service af Apple produkter fra vores 22 butikker og erhvervsafdelingen i Glostrup” slutter Michael Bech.

Hos Jacob Andersen Holding er ejer Jacob Andersen glad for at kunne føje endnu en succesfuld dansk virksomhed til sin portefølje, der blandt andet tæller Nordic Houseware Group A/S (Plast Team og Room Copenhagen), Han Kjøbenhavn A/S, Copenhagen Design ApS og Vendsyssel FF ApS.

”Humac er en veldrevet og spændende virksomhed, der har udviklet sig rigtig flot de senere år, på trods af de udfordringer det tidligere ejerskab har medført. Jeg ser et stort potentiale i Humac og forventer, at vi kan øge vores markedsandel indenfor såvel online, B2B og via vores 22 butikker over hele Danmark.

Strategien er uændret og Humac skal drives videre i et forsat tæt samarbejde med verdens stærkeste brand; Apple – og så skal vi forsat give vores kunder den bedste oplevelse når det gælder køb af Apples fantastiske produkter”
udtaler Jacob Andersen.

”Og ikke mindst, så jeg også rigtig glad for, at jeg med overtagelsen af Humac har været med til at kunne sikre mere end 250 danske arbejdspladser” slutter Jacob Andersen.

I forbindelse med Jacob Andersen Holdings overtagelse får Humac tilført kr. 42 mio. i ny aktiekapital, som blandt andet skal være med til at understøtte den fremadrettet vækst.

Ledelsen i Humac forsætter uændret med CEO Michael Bech og CFO Hawjeen Ali i spidsen.
 


Henvendelser fra presse og journalister bedes rettes til den presseansvarlige hos Humac.

Presseansvarlig: Michael Bech, Adm. direktør
Phone: +45 70 21 53 53
Mail: kontakt@humac.com

Navigation