Humac Business Leasing

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Lej dit udstyr til en fast månedlig pris.

Med Humac Business Leasing er det lettere end nogensinde at indkøbe nye produkter til jeres virksomhed på en enkel og omkostningseffektiv måde.

Humac Business Leasing giver jer fleksibiliteten til at foretage ændringer, efterhånden som jeres virksomheds behov ændrer sig. Humac Business hjælper jer med at sammensætte den bedste løsning for jeres virksomhed. Uanset om I skal implementere en ny strategi eller blot vil være opdateret på det nyeste udstyr, skræddersyr vi en løsning til jer.

* Forudsætter positiv kreditvurdering samt revisorpåtegnet regnskab.

Fast månedlig ydelseHvad er inkluderet i aftalen?Fast månedlig ydelse

Fast månedlig ydelse

Alt inkluderet i jeres månedlige ydelse så IT-budgettet ikke løber løbsk.CarePack

CarePack

Vi sørger for tryghed. Taber du din iPhone eller spilder du kaffe over din MacBook, er du altid 100% dækket.Opgradering

Opgradering

Opgrader dit produkt efter minimum 12 måneder eller forlæng aftalen efter periodens udløb.Datasletning

Datasletning

Når vi har modtaget produktet retur ved aftaleperiodens udløb, modtager du et komplet datasletningscertifikat.Easy Lease

Ønsker du et uforpligtende tilbud?Få et tilbud
Inden lejeobjektet tilbageleveres, skal lejer slette alle personlige data, der er gemt på udlejningsobjektet. Hvis lejeobjektet ophæves uden at personoplysninger bliver slettet, vil udlejer slette alle personlige data, der er lagret på lejeobjektet, forudsat at der ikke er nogen lovbestemt forpligtelse for lejer til at opbevare sådanne personoplysninger. Udlejer er ikke ansvarlig for følgeskader eller indirekte skader som følge af eller i forbindelse med en sådan foranstaltning.

Lejeperioden starter den første dag i den kalendermåned, som påbegyndes efter den dag, hvor lejeobjektet blev leveret/afhentet på det aftalte sted. §2 I Almindelige Betingelser DLL OTD 2020:1 erstattes af følgende: Aftalen gælder, når den er underskrevet af lejer som udlejer. Udlejers underskrift er betinget af, at aftalen godkendes efter sædvanlig kreditbehandling, og at lejer returnerer aftalen til udlejer inden 30 dage fra den udskriftsdato, der er angivet på side 1.

Ved udløb af leasingperioden skal kunden:
1. Fortsætte med at bruge lejeobjektet mod leje med en frist på 30 dage opsigelsesvarsel eller
2. Tilbagelevere det leasede udstyr (med 30 dages varsel) til en nærmere anvist adresse eller
3. Anvise en køber til det leasede udstyr til markedspris.