Om Humac

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Om Humac

Humac blev etableret i 1989 og har solgt og serviceret Apple-produkter lige siden - først som selskabet ”Apple Universitets Center”, og siden har fusioner og sammenlægninger med islandske Öflun og norske Office-Line resulteret i Humac A/S. Humac står for at bringe HUman og MAC’s sammen, og det har siden 1989 været vores målsætning at levere Danmarks bedste Kundeoplevelse ved køb og servicering af Apples produkter.

 

Humac er den største selvstændige Apple Premium Partner i Norden. Siden 1. maj 2009 har vi været Europas største Apple Premium Reseller. 1. september 2014 overtog Humac Eplehusets 7 butikker og 3 serviceværksteder i Danmark. Humac’s hovedkontor ligger i Ballerup, København, hvor også vores Kundecenter besvarer henvendelser og opkald fra alle vores kunder.

Vi har 19 butikker fordelt over hele landet (
find din nærmeste butik her)

Humac A/S er ejet af Jacob Andersen Holding ApS, som blandt andet ejer Copenhagen Design ApS og Vendsyssel FF ApS. Bestyrelsen består af Jacob Andersen (bestyrelsesformand), Joachim Christian Andersen og advokat Thomas Kræmer.

Apple Premium Partner
Humac er som de eneste i Danmark certificeret af Apple som Apple Premium Partner (APP), og det betyder, at vi har opfyldt Apples højeste niveau af salgs- og serviceautorisationer, og at vi derfor lever op til Apples krav om eksponering af produkter og uddannelsesniveau hos vores medarbejdere. 

 

For dig som kunde betyder det, at du hos Humac får:

  • den bedst mulige ekspertrådgivning om valg af produkt
  • den højeste kvalitet i form af dybdegående viden om Apples produkter i alle vores butikker
  • den bedste mulighed for at finde det produkt, som passer til dig og dit behov
  • en ganske særlig Apple-oplevelse


Humac Business
Ud over vores APP-konceptbutikker har vi også en stor erhvervsafdeling med kørende konsulenter i hele landet. Vores erhvervsafdeling tilbyder effektive og professionelle IT-løsninger til alle typer virksomheder i dansk erhvervsliv. Vores kunder spænder fra enkeltmandsvirksomheder til større virksomheder med flere hundrede medarbejdere. Vi har en dybdegående viden om Apples produkter - og ikke mindst indgående viden om integration af Apple-produkter i virksomhedernes infrastruktur, og vi tilbyder rådgivning om fx leasing og bruttolønsordninger.

 

Læs mere om alle vores virksomhedsløsninger her www.humac.dk/business eller kontakt Humac Business på mail: [email protected] 

Service & værksted
Humac har egne serviceværksteder med titlen Apple Authorized Service Provider (AASP). AASP er et kvalitetsstempel fra Apple, som betyder, at vi kun udfører autoriseret service på Apple-produkter og med godkendte, originale reservedele. Det er din sikkerhed for, at du bevarer din reklamationsret, og at produktet fungerer optimalt også efter et serviceforløb. Vi samarbejder med StayOnline, der driver vores serviceværksteder med den fornødne viden og kompetencer. Humac og StayOnline tilbyder landsdækkende og autoriserede serviceløsninger, hvor alle medarbejderne har været igennem intensive uddannelsesforløb og certificeringer hos Apple.

Serviceværkstederne tager sig af alle serviceopgaver. Heriblandt diagnostik, reparation, installation, systemopdatering, opgradering og vedligeholdelse.


Har du købt Apple-produkter andre steder end hos Humac?
Uanset hvor du har købt dit Apple-produkt, kan du altid få det serviceret hos Humac. Vi servicerer dit produkt under dets reklamationsret, også selvom du har din reklamationsret hos en anden forhandler eller har købt produktet på nettet.


Informationer om Humac A/S
Humac A/S - CVR. nr. 13397597

Telefon: +45 70 21 53 53
Mail: [email protected]

Navigation