AppleCare+ Mac

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Mac

Beskyt din Mac med AppleCare+.

AppleCare+ dækker skader som følge af uheld.3
Få ekstra dækning med AppleCare+ til Mac. Du får adgang til service og support samlet ét sted fra Apple-eksperter, som kan hjælpe med at løse de fleste problemer under en enkelt samtale.
Tilføj AppleCare+ til din Mac i kurven.
Find din Mac her.

Service og support samlet ét sted

certificeret service og support
3 års Apple-certificeret service- og supportdækning
Først i køen
Først i køen til teknisk support1
Ubegrænset antal skadehændelser
Dækning af ubegrænset antal skadehændelser2
Batteriservice
Batteriservice3


Reparationer, udskiftning og service

AppleCare+ dækker reparation eller udskiftning, herunder reservedele og arbejdsløn, foretaget af autoriserede Apple-teknikere med originale Apple-reservedele. Og Apples eksperter kan hjælpe dig med at løse eventuelle problemer med din Mac, macOS og Apples egne Mac-programmer.

Hardwaredækning

Hardwaredækning Din Mac-computer
Hardwaredækning Mac-batteri3
Hardwaredækning Medfølgende tilbehør, f.eks.strømforsyning3
Hardwaredækning Apple-hukommelse (ram)
Hardwaredækning Apple USB SuperDrive
Hardwaredækning Dækker ubegrænset skadeshændelser.2
For hver skadehændelse opkræves et servicegebyr på 599 kr. ved skade på skærmen eller det ydre kabinet eller 1.899 kr. ved anden skade.

Softwaresupport

Softwaresupport Brug af macOS og iCloud
Softwaresupport Tilslutning af printere og oprettelse af forbindelse til trådløse netværk
Softwaresupport Hurtigt svar på spørgsmål vedrørende Apple-programmer som Fotos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote samt professionelle programmer som FinalCut Pro, LogicPro m.fl.


Sådan får du support

Få service og support fra Apples eksperter samlet ét sted.

Global reparationsdækning

Global reparationsdækning

Få adgang til certificeret Mac-service lokalt, når du rejser i udlandet.4

Service på stedet

Service på stedet

Anmod om, at en tekniker kommer til dig, eller få et bud til at afhente din Mac og køre den til service.5

Apple-autoriseret

Vi er en Apple-autoriseret serviceudbyder. Vores teknikere er Apple-uddannede, så du kan trygt overlade alle dine Apple-enheder til os. Vi bruger originale Apple-reservedele til at foretage Apple-certificeret reparation. Vores reparationer er omfattet af garanti 90 dage, eller så længe din Apple-garanti eller dækning med AppleCare+ gælder, i det den længste periode er gældende.

1 Evt. mod betaling af lokal telefontakst. Telefonnumre og åbningstider kan variere, og der kan forekomme ændringer.

2 AppleCare+ er en forsikring, der giver op til tre års teknisk support fra eksperter og hardwaredækning, herunder et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld. For hver skadehændelse opkræves et ekstragebyr på 599 kr. ved skade på skærmen eller det ydre kabinet og 1.899 kr. ved anden skade som følge af uheld. Derudover kommer du først i køen til at snakke med Apple-eksperter. Dækningen starter den dag, du køber AppleCare+.

3 Dækningen gælder kun for den købte Mac og originalt, medfølgende tilbehør samt batterier med mindre end 80 % af den oprindelige kapacitet. Erstatningsudstyr leveret af Apple som en del af reparations- eller udskiftningsservicen kan være nyt eller have samme kvalitet som nyt udstyr med hensyn til ydeevne og stabilitet. Skade som følge af uheld betyder fysisk skade ved brug i uventede og utilsigtede hændelser.

4 Ved service i udlandet kan Apple tilbyde en tilsvarende Mac-model eller reparere den med reservedele, der opfylder de lokale krav. Servicemuligheder og -gebyrer kan variere.

5 De tilgængelige servicemuligheder afhænger af det land eller område, hvor der anmodes om service, og placeringen af en Apple-autoriseret serviceudbyder. Servicedækning kan være underlagt visse begrænsninger.

Fordelene ved AppleCare+ er et supplement til Apples begrænsede garanti og de rettigheder, danske forbrugere har i henhold til købeloven. Klik her for at se flere oplysninger (link til apple.com/dk/legal/statutory-warranty/). Køb af AppleCare+ er ikke en forudsætning for at købe en Mac. Vilkår og betingelser for AppleCare+ skal accepteres. Se alle betingelserne på apple.com/dk/legal/sales-support/applecare/applecareplus/dk/mac/.

AppleCare+ er tilbudt af Apple Distribution International Limited ("ADI"), med registreret hovedsæde i Cork og dets registerede adressekontor på Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill Cork, Republikken Irland. ADI er registreret hos Virksomhedsregistreringskontoret under register nummer 470672 og er reguleret af Central Bank of Ireland som forsikringsformidler, med tilladelse til at tilbyde sine tjenester i Danmark under Fri Udveksling af Tjenesteydelser regimet. For mere information besøg venligst http://registers.centralbank.ie. ADI er berettiget til at modtage forsikringspræmier på vegne af AIG Europe S.A.

AIG Europe S.A. er et forsikringsselskab med R.C.S. Luxemborg nummer B 218806. AIG Europe S.A. har hovedkontor på adressen D Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemborg, http://www.aig.lu/. AIG Europe S.A. er meddelt tilladelse af Luxemborg Ministère des Finances og underlagt tilsyn af Commissariat aux Assurances 7, boulevard Joseph II, L-1840 Luxemborg, GD de Luxemborg, telefonnummer: (+352) 22 69 11 - 1, [email protected], http://www.caa.lu/.

AIG Europe, dansk filial af AIG Europe S.A., Luxemborg, har registreret adresse Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, CVR-nr. 39475723, og er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. Finanstilsynets kontaktdetaljer er Århusgade 110, 2100 København Ø, telefonnummer (+45) 33558282, www.finanstilsynet.dk.