AppleCare+ iPhone

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
iPhone

Beskyt din iPhone med AppleCare+.

AppleCare+ til iPhone giver to års ekstra reparationsdækning fra Apple1, herunder et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld. 2 Derudover kommer du først i køen til at snakke med Apples eksperter.

For hver skadehændelse opkræves der et ekstragebyr på 199 kr. ved skade på skær­men eller glasbagsiden eller 599 kr. ved anden skade som følge af uheld.3 Dækningen gælder fra den dag, du køber AppleCare+
Tilføj AppleCare+ til din iPhone i kurven.
Find din iPhone her.

Service og support fra Apples eksperter

certificeret service og support
Apple-certificeret service og support
Først i køen
Først i køen til teknisk support1
Få dækning af et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld
Få dækning af et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld.2
Batteriservice
Batteriservice3


Reparationer, udskiftning og service

AppleCare+ dækker reparation eller udskiftning, herunder reservedele og arbejdsløn, foretaget af autoriserede Apple-teknikere med originale Apple-reservedele. Og Apples eksperter kan hjælpe dig med at løse eventuelle problemer med din iPhone, iOS og Apples egne iPhone-apps.

Hardwaredækning

Hardwaredækning Din iPhone
Hardwaredækning iPhone-batteri3
Hardwaredækning Få dækning af et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld.2 For hver skadehændelse opkræves et servicegebyr på 199 kr. ved skade på skærmen eller det ydre kabinet eller 599 kr. ved anden skade.

Softwaresupport

Softwaresupport Brug af iOS og iCloud
Softwaresupport Softwaresupport til Apples egne iPhone-apps, f.eks. FaceTime, Mail og Kalender
Softwaresupport Oprettelse af forbindelse til trådløse netværk


Sådan får du support

Få service og support fra Apples eksperter samlet ét sted.

Global reparationsdækning

Service samme dag

Få service samme dag i de fleste storbyer i hele verden4

Service på stedet

Hurtig udskiftningsservice

Apple kan sende en erstatningsenhed, så du ikke behøver at vente på reparationen.5

Apple-autoriseret

Vi er en Apple-autoriseret serviceudbyder. Vores teknikere er Apple-uddannede, så du kan trygt overlade alle dine Apple-enheder til os. Vi bruger originale Apple-reservedele til at foretage Apple-certificeret reparation. Vores reparationer er omfattet af garanti 90 dage, eller så længe din Apple-garanti eller dækning med AppleCare+ gælder, i det den længste periode er gældende.

1 Evt. mod betaling af lokal telefontakst. Telefonnumre og åbningstider kan variere, og der kan forekomme ændringer.

2 Dækningen starter den dag, du køber AppleCare+. Skade som følge af uheld betyder fysisk skade ved brug i uventede og utilsigtede hændelser.

3 Dækningen gælder kun for iPhone og originalt medfølgende tilbehør samt batterier med mindre end 80 % af den oprindelige kapacitet. Erstatningsudstyr leveret af Apple som en del af reparations- eller udskiftningsservicen kan indeholde nye eller brugte originale Apple-reservedele, som er blevet testet og opfylder Apples funktionskrav. Hurtig udskiftningsservice er ikke dækket af servicegebyret for udskiftning af skærm eller skade på glasbagsiden. Ekstragebyret for skade på glasbagsiden er kun tilgængeligt for iPhone 12-, iPhone 13- og iPhone 14-modeller. Se alle betingelserne på apple.com/dk/legal/sales-support/applecare/applecareplus/dk/.

4 Tilgængeligheden af service samme dag og servicemulighederne kan variere afhængigt af område og iPhone-model. Ved service i udlandet kan Apple reparere eller erstatte din iPhone og iPhone-dele med en tilsvarende iPhone-model eller reservedele, der opfylder de lokale krav.

5 De tilgængelige servicemuligheder afhænger af det land eller område, hvor der anmodes om service, og placeringen af en Apple-autoriseret serviceudbyder. Servicedækning kan være underlagt visse begrænsninger. Hurtig udskiftningsservice er ikke dækket af ekstragebyret for udskiftning af skærm.

Fordelene ved AppleCare+ er et supplement til Apples begrænsede garanti og de rettigheder, danske forbrugere har i henhold til købeloven. Vilkår og betingelser for AppleCare+ skal accepteres. Køb af aftalen er ikke en forudsætning for at købe en iPhone. Se alle betingelserne på apple.com/dk/legal/sales-support/applecare/applecareplus/dk/.

AppleCare+ er tilbudt af Apple Distribution International Limited ("ADI"), med registreret hovedsæde i Cork og dets registerede adressekontor på Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill Cork, Republikken Irland. ADI er registreret hos Virksomhedsregistreringskontoret under register nummer 470672 og er reguleret af Central Bank of Ireland som forsikringsformidler, med tilladelse til at tilbyde sine tjenester i Danmark under Fri Udveksling af Tjenesteydelser regimet. For mere information besøg venligst http://registers.centralbank.ie. ADI er berettiget til at modtage forsikringspræmier på vegne af AIG Europe S.A.

AIG Europe S.A. er et forsikringsselskab med R.C.S. Luxemborg nummer B 218806. AIG Europe S.A. har hovedkontor på adressen D Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemborg, http://www.aig.lu/. AIG Europe S.A. er meddelt tilladelse af Luxemborg Ministère des Finances og underlagt tilsyn af Commissariat aux Assurances 7, boulevard Joseph II, L-1840 Luxemborg, GD de Luxemborg, telefonnummer: (+352) 22 69 11 - 1, caa@caa.lu, http://www.caa.lu/.

AIG Europe, dansk filial af AIG Europe S.A., Luxemborg, har registreret adresse Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, CVR-nr. 39475723, og er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. Finanstilsynets kontaktdetaljer er Århusgade 110, 2100 København Ø, telefonnummer (+45) 33558282, www.finanstilsynet.dk.