AppleCare+ iPhone

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
AppleCare+ for iPhone

Beskyt din iPhone med AppleCare+

Forsikringerne AppleCare+ og AppleCare+ med tyveri og tab giver begge adgang til at komme først i køen til teknisk support4 og hardware­dækning2, herunder et ubegrænset antal skade­hændelser som følge af uheld2. Du kan også tilføje dækning af tyveri og tab, alt efter hvilken forsikring du vælger. Dækningen starter den dag, du køber AppleCare+.
Vælg mellem AppleCare+ og AppleCare+ med tyveri og tab, i kurven.
Find din iPhone her.

Service og support fra Apples eksperter

certificeret service og support
Apple-certificeret service og support
Først i køen
Først i køen til teknisk support1
Få dækning af et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld
Få dækning af et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld.2
Batteriservice
Batteriservice3

Vælg den AppleCare+ der passer til dig

AppleCare+

AppleCare+ til iPhone giver dækning af et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld.2 Hvert enkelt tilfælde er underlagt ekstragebyrerne nedenfor. Derudover får du batteriservice, hurtig udskiftningsservice4 og kommer først i køen til at snakke med Apples eksperter.1

AppleCare+ med tyveri og tab

Få alle fordelene fra AppleCare+ og dækning af op til to tilfælde af tyveri eller tab pr. år.3 Hvert enkelt tilfælde er underlagt ekstragebyret nedenfor. Dækning ved tyveri og tab kræver, at du har Find slået til på din enhed på det tidspunkt, du mister den eller får den stjålet, og under hele kravsprocessen.6

Oversigt over ekstragebyrer.

Hændelser, der er dækket af forsikringen Pris
Skade på skærm eller glasbagside 199 kr.
Anden skade som følge af uheld 599 kr.
Tyveri eller tab 999 kr.


Reparationer, udskiftning og service

AppleCare+ dækker reparation eller udskiftning, herunder reservedele og arbejdsløn, foretaget af autoriserede Apple-teknikere med originale Apple-reservedele. Og Apples eksperter kan hjælpe dig med at løse eventuelle problemer med din iPhone, iOS og Apples egne iPhone-apps.

Hardwaredækning

Hardwaredækning Din iPhone
Hardwaredækning iPhone-batteri3
Hardwaredækning Få dækning af et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld.2 For hver skadehændelse opkræves et servicegebyr på 199 kr. ved skade på skærmen eller det ydre kabinet eller 599 kr. ved anden skade.


Sådan får du support

Få service og support fra Apples eksperter samlet ét sted.

Global reparationsdækning

Service samme dag

Få service samme dag i de fleste storbyer i hele verden4

Service på stedet

Hurtig udskiftningsservice

Apple kan sende en erstatningsenhed, så du ikke behøver at vente på reparationen.5

Apple-autoriseret

Vi er en Apple-autoriseret serviceudbyder. Vores teknikere er Apple-uddannede, så du kan trygt overlade alle dine Apple-enheder til os. Vi bruger originale Apple-reservedele til at foretage Apple-certificeret reparation. Vores reparationer er omfattet af garanti 90 dage, eller så længe din Apple-garanti eller dækning med AppleCare+ gælder, i det den længste periode er gældende.

1 Evt. mod betaling af lokal telefontakst. Telefonnumre og åbningstider kan variere, og der kan forekomme ændringer.

2 Dækningen starter den dag, du køber AppleCare+. Skade som følge af uheld betyder fysisk skade ved brug i uventede og utilsigtede hændelser.

3 AppleCare+-produkter dækker kun iPhone samt originalt medfølgende tilbehør. Begge AppleCare+-produkter dækker (i) batterier med mindre end 80 % af den oprindelige kapacitet og (ii) et ubegrænset antal skadehændelser som følge af uheld. AppleCare+ med tyveri og tab giver også dækning af op til to tilfælde af tyveri eller tab pr. år. Hvert tilfælde er underlagt et ekstragebyr på 199 kr. ved udskiftning af skærmen eller skade på glasbagsiden, 599 kr. ved anden skade som følge af uheld eller 999 kr. ved tyveri eller tab. Ekstragebyret for skade på glasbagsiden gælder kun for iPhone 12-, iPhone 13-, iPhone 14- og iPhone 15-modeller. Dækningen af eventuelle ubrugte tilfælde af tyveri og tab udløber efter 12 måneder, og du vil få dækket to nye tilfælde af tyveri og tab til brug i den næste 12-måneders periode, forudsat at din AppleCare+-aftale stadig dækker. Hurtig udskiftningsservice er ikke dækket af servicegebyret for udskiftning af skærm eller skade på glasbagsiden. Erstatningsudstyr leveret af Apple som en del af reparations- eller udskiftnings­servicen kan indeholde nye eller brugte originale Apple-reservedele, der er blevet testet, og som opfylder Apples funktionskrav. Se vilkår og betingelser for AppleCare+ eller AppleCare+ med tyveri og tab vilkår og betingelser for at få alle oplysninger om produktet.

4 Tilgængeligheden af service samme dag og servicemulighederne kan variere afhængigt af område og iPhone-model. Ved service i udlandet kan Apple reparere eller erstatte din iPhone og iPhone-dele med en tilsvarende iPhone-model eller reservedele, der opfylder de lokale krav.

5 De tilgængelige servicemuligheder afhænger af det land eller område, hvor der anmodes om service, og placeringen af en Apple-autoriseret serviceudbyder. Servicedækning kan være underlagt visse begrænsninger. Hurtig udskiftningsservice er ikke dækket af ekstragebyret for udskiftning af skærm.

Fordelene ved AppleCare+ er et supplement til Apples begrænsede garanti og de rettigheder, danske forbrugere har i henhold til købeloven. Vilkår og betingelser for AppleCare+ skal accepteres. Køb af aftalen er ikke en forudsætning for at købe en iPhone. Se alle betingelserne på apple.com/dk/legal/sales-support/applecare/applecareplus/dk/.

AppleCare+ er tilbudt af Apple Distribution International Limited ("ADI"), med registreret hovedsæde i Cork og dets registerede adressekontor på Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill Cork, Republikken Irland. ADI er registreret hos Virksomhedsregistreringskontoret under register nummer 470672 og er reguleret af Central Bank of Ireland som forsikringsformidler, med tilladelse til at tilbyde sine tjenester i Danmark under Fri Udveksling af Tjenesteydelser regimet. For mere information besøg venligst http://registers.centralbank.ie. ADI er berettiget til at modtage forsikringspræmier på vegne af AIG Europe S.A.

AIG Europe S.A. er et forsikringsselskab med R.C.S. Luxemborg nummer B 218806. AIG Europe S.A. har hovedkontor på adressen D Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemborg, http://www.aig.lu/. AIG Europe S.A. er meddelt tilladelse af Luxemborg Ministère des Finances og underlagt tilsyn af Commissariat aux Assurances 7, boulevard Joseph II, L-1840 Luxemborg, GD de Luxemborg, telefonnummer: (+352) 22 69 11 - 1, [email protected], http://www.caa.lu/.

AIG Europe, dansk filial af AIG Europe S.A., Luxemborg, har registreret adresse Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, CVR-nr. 39475723, og er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. Finanstilsynets kontaktdetaljer er Århusgade 110, 2100 København Ø, telefonnummer (+45) 33558282, www.finanstilsynet.dk.